Armin van Buuren [1678]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Noel

Aukcja ktora odbywa sie na allegro potwierdza przypuszczenia ze prawdopodobnie w tym roku odbedzie sie pierwsza edycja Armin ONlL w POlsce.Organizatorem zostal MSM Events.
  • ania.s

jaka aukcja. . .?
    szczerze jak zobaczyłam ten temat jakoś od razu usmiech na ustach. . . a to dlatego że Armin Promyczek wie co robi. . .
    i pewnie dlatego że dzisiaj cały dzień oglądałam film z Utrecht...

więc może coś więcej....?? bo tak z drugiej strony racjonalnie myśląc gdzie Oni znajda hale której przejście zajmuje około 40 minut.. żeby zorganizować taka impreze...
  • Noel

"Informacja" o tym byla na bilecie bodajze RTX z data 29 listopada z dopiskiem"informacje wkrotce":)
  • Leon

juz wczesniej slyszalem pogloski o tym :) i z wielka niecierpliwoscia czekam na sprawdzone info :)
  • K℧ℬA

Armin Only PL bedzie napewno bo mozna bylo wylicytowac bilet a wlasciwie pierwszy nr.1 DjMaga z autografem Armina + bilet, badz tez Album "Imagine" z autografem + bilet. Mi sie udalo i niedlugo zostane jednym z pierwszych wlascicieli biletu na Armin Only PL:D Podobno listopad sie klania.
  • ROBERT

Jeśli to prawda to niezależnie gdzie i kiedy to będzie...ja tam będe na sto procent....sama esencja muzyki trancowej...:))
  • Anonim

Tez sie piszę!:) Czekam na jakies info:)
  • Anonim

>somewhere inside of me. . . napisała:
    >jaka aukcja. . .?
    >szczerze jak zobaczyłam ten temat jakoś od razu usmiech na
    >ustach. . . a to dlatego że Armin Promyczek wie co robi. .
    >.
    >i pewnie dlatego że dzisiaj cały dzień oglądałam film z
    >Utrecht...

Hmm możesz mi cos więcej powiedzieć o tym filmie? To nagramie koncertu? Sam bym sobie z chęcią obejrzał ale nie jestem w temacie za bardzo;p

• Leon

to zapis video prawie calej imprezy z Armin Only w Utrechcie. Bardzo Polecam. poszukaj watku z asotem z tego wydarzenia tutaj w tym gronie i tam napewno beda linki bo widzialem ze podawali. rowniez na torrentach cos znajdziesz. :) pzdR
  • Anonim

Ok dzięki za wyjaśnienie. Poszukam poszukam:)
  • M.

dzisiaj w radiu RMI przedstawiciel MSM Events potwierdził, że pracują nad Armin Only! :D
  • Anonim

Wiadomo coś nowego?
  • M.

praktycznie pewne :P w środowej audycji na RMI radio MSM Events powiedziało, ze nieznany jest tylko dokładna data imprezy :P
  • Anonim

Haha ja JUŻ się nie mogę doczekać:)))
  • Anonim

hehe więcej niż pewne że tam będę:)
  • Anonim

poszperałem w necie chodzą plotki, że 29.11
  • MARQ

chodzą też plotki o Black (dawne Sensation Black) również tego dnia:)
  • xxx

29.11 to data Armin Only
    Black jest domniemane po czarnej kolorystyce strony z ksiazeczki rozdawanej na GG; )
  • MARQ

• Leon

cos link nie dziala.

nie moge sie juz doczekac oficjalnych informacji, pewnych, gdzie, kiedy i za ile a.o w pl! nie odpuszcze tego
| |

ARMIN VAN BUUREN - urodzony 25. 12. 1976 roku w Leiden w zachodniej Holandii, z wykształcenia prawn...

Fotki

Miejsca grona (0)