-
Noel
Aukcja ktora odbywa sie na allegro potwierdza przypuszczenia ze prawdopodobnie w tym roku odbedzie sie pierwsza edycja Armin ONlL w POlsce.Organizatorem zostal MSM Events. -
ania.s
jaka aukcja. . .?
szczerze jak zobaczyłam ten temat jakoś od razu usmiech na ustach. . . a to dlatego że Armin Promyczek wie co robi. . .
i pewnie dlatego że dzisiaj cały dzień oglądałam film z Utrecht...
więc może coś więcej....?? bo tak z drugiej strony racjonalnie myśląc gdzie Oni znajda hale której przejście zajmuje około 40 minut.. żeby zorganizować taka impreze... -
Noel
"Informacja" o tym byla na bilecie bodajze RTX z data 29 listopada z dopiskiem"informacje wkrotce":) -
Leon
juz wczesniej slyszalem pogloski o tym :) i z wielka niecierpliwoscia czekam na sprawdzone info :) -
-
K℧ℬA
Armin Only PL bedzie napewno bo mozna bylo wylicytowac bilet a wlasciwie pierwszy nr.1 DjMaga z autografem Armina + bilet, badz tez Album "Imagine" z autografem + bilet. Mi sie udalo i niedlugo zostane jednym z pierwszych wlascicieli biletu na Armin Only PL:D Podobno listopad sie klania. -
ROBERT
Jeśli to prawda to niezależnie gdzie i kiedy to będzie...ja tam będe na sto procent....sama esencja muzyki trancowej...:))
-
Anonim
-
Anonim
>somewhere inside of me. . . napisała:
>jaka aukcja. . .?
>szczerze jak zobaczyłam ten temat jakoś od razu usmiech na
>ustach. . . a to dlatego że Armin Promyczek wie co robi. .
>.
>i pewnie dlatego że dzisiaj cały dzień oglądałam film z
>Utrecht...
Hmm możesz mi cos więcej powiedzieć o tym filmie? To nagramie koncertu? Sam bym sobie z chęcią obejrzał ale nie jestem w temacie za bardzo;p
-
Leon
to zapis video prawie calej imprezy z Armin Only w Utrechcie. Bardzo Polecam. poszukaj watku z asotem z tego wydarzenia tutaj w tym gronie i tam napewno beda linki bo widzialem ze podawali. rowniez na torrentach cos znajdziesz. :) pzdR -
Anonim
-
M.
dzisiaj w radiu RMI przedstawiciel MSM Events potwierdził, że pracują nad Armin Only! :D -
Anonim
-
M.
praktycznie pewne :P w środowej audycji na RMI radio MSM Events powiedziało, ze nieznany jest tylko dokładna data imprezy :P -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
MARQ
chodzą też plotki o Black (dawne Sensation Black) również tego dnia:) -
xxx
29.11 to data Armin Only
Black jest domniemane po czarnej kolorystyce strony z ksiazeczki rozdawanej na GG; ) -
MARQ
-
Leon
cos link nie dziala.
nie moge sie juz doczekac oficjalnych informacji, pewnych, gdzie, kiedy i za ile a.o w pl! nie odpuszcze tego