-
Paul∂
ja mam wieele np. peek&cloppenburg, pepe jeans, retro, zara.... a Wy gdzie kupujecie, gdzie lubicie cos zjesc?? -
Paul∂
nio wiadomo(u mnie m'c i kfc odpada, nie jem miesa) ale pizza hut spox;-) -
Anonim
heheh
ja sie zawsze poswiece dla hamburgera z m'c :) ale pizza lepsza:) -
sówcia
cropp, h&m, house, big star, hmmmm.....divers' a co do jedzenia do kfc, m'c i oczywiście lody grycana:P.... -
-
Anonim
Dajśman !! ... Kfc , Cropp , Addias , Nike , Empik , Świat Srebra ( czy jak to tam się zwie; p ) ... i chyba wszystko -
Anonim
-
Księżniczka A. !
Pepe Jeans
Zara
H&M
Divers
House
New Yorker
Peek&cCoppenburg <czasami>
Nie chce mi się wymieniać:P
A do jedzonka i picia:
M'C
KFC
Pizza Hut
Cafe Modello
Lody Grycana -
Guśka
Pepe Jeans, Cropp, House, Troll, Terranova, Diverse z ciuchów:) A co do jedzenia to McDonalds i Grycan;) -
ღK∂si∂ღ
Terranova(czasem)
Troll
Divers
House
New Yorker
Cropp
h&m
chyba starczy... -
Anonim
House, Terranova, cropp town, new yorker, cubus ...
czasami jeszcze h&m :) -
.
-
marth.
nie no... to chyba jest jasne... jeślui chodzi o ubrania, to Zara i Roxy, a jesli chodzi o jedzienie to oczywiste jest że Coffee Heven!!!!!!!!!!!!!!!! czy to nie jest banalne putanie?????????? -
A
zgadzam się!!!! Roxy,Esprit,Zara the best no i coffee heven i soki owocowe u Grycana! pyszunia -
Żuczyna
Reserved, Curry, Cubus, Diverse, Adidas, Nike, Reebok, Vero Moda i jeszcze pare innych. A tak to jeszcze Empik, Saturn, Świat Spinek. a z jedzonka to Mc'Donald i Lody Grycana :D
Pozdrawiam miłośników Arkadii -
Anonim
-
Anonim
-
moniś°
-
Anonim
Terranova,New Yorker,Carlings,H&M :D a jesli chodzi o jedzenie to czasem Mc lub KFC :> -
Anonim
Trik, New Yorker, H&M, Cropp, C&A, Puma, a jedzonko... Mc i kfc odpada bo miesa nie jem... zostaje Pizza Hut :) -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Społeczeństwo
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne