Arena - Strubiny [1914]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *** Sonia ***

Witam!

Proponuje, żeby wyrażać swoją opinię na temat rodzaju muzyki i DJ grających w Arenie. Co Wy na to????
  • Aga

YOUNG I KEEYO Forever in Arena!!!
    Fajne nutki, taneczne, aż zal nie tańczyć. Ogólnie reszta co grała to miała podczas seta wzloty i upadki, takze nie komentuje; D
  • *** ania***

fajne fajne kawałki
  • PaWeŁ.

dla mnie porażką są sety Micro;/,a Young i Keeyo?...wiadomo.nuty zapuszczane przez tych dwóch panów urywają baniak...
  • Anonim

>FLeeTwooD MaC - Go YoUR OwN WaY napisał
    >dla mnie porażką są sety Micro;/,a Young i
    >Keeyo?...wiadomo.nuty zapuszczane przez tych dwóch panów
    >urywają baniak...

Ja powiem jedno ze dobrze jest tak przyjezdziaja do klubu tacy goscie jak np: dj micro bo przynajmniej graja troche co innego niz nasi rezydenci; P a po drugie to oni nie graja cała noc tylko z godzinke conajmniej; P

• Aga

Tak to prawda, wiec ja sie nie dołuje, ale moje zdanie jest podobne Micro nie gra fenomenów; )
  • Anonim

>I wanna stay forever! napisała:
    >Tak to prawda, wiec ja sie nie dołuje, ale moje zdanie jest
    >podobne Micro nie gra fenomenów; )

Jak dla mnie to MIcro zagrał fajnie; )
    A tak wogole to o gustach sie nie dyskutuje...; P

Hmm.... tak szczeze to ja wole jak do areny przyjezdziaja tacy goscie bo graja troche co innego niz rezydenci a wiadomo ze kazdy juz sie przyzwyczaił jak gra Young i Keeyo;P I tacy goscie jak dajmy na to *Micro* poscił całkiem fajnego secika przy ktorym sie fajnie bawiłam; )
  • Aga

> A tak wogole to o gustach sie nie dyskutuje...; P

No własnie, tak wogóle to chetnie usłyszałabym Dj w00f-a.
    Nie w xxl-u tylko w Arenie.....;)
  • Delfin w potrzasku

póki co w XXL na duzej sali szykuja sie zmiany dla klubowiczow :P
  • pan Junior Architekt:)

hm...Micro gra muzyke klubową a nie dyskotekową może dlatego sie nie podoba. Można by skończyć z darciem sie do mic. bo to nie pomaga tylko przeszkadza.No i przydało by sie troche świeżości na małej sali, jakieś electro i funky house, ewentualnie styl Eski.
    A co do dj to propobuje: Matusha poraz kolejny, Dj W, Wawe, Cez Are Kane, Toxic Noiz, Levy, David Guetta. dj Tonka, Diana d'Rouze(bardzo przyemna kobieta:)), a no i Dervish.

i jescze jedno, dyskoteka powinna wprowadzić ZAKAZ SPRZEDARZY RĘKAWICZEK< GWIZDKÓW ITD. obleśnie i wiejskie.
  • *** Sonia ***

DJ'e, których wymieniłeś też grają muzykę klubową a nie dyskotekową i napweno nie grają muzyki z Eski, którą zasugerowałeś :/
    A co do gwizdków i rękawiczek to w zupełności się z Tobą zgadzam.
  • Aga

Niektórzy z nich juz byli w Arence
  • pan Junior Architekt:)

hm...jeżeli chodzi o Eske, to miałem na myśli małą sale, bo ile można słuchac przebojów sprzed 20 lat i wplatanych miedy nie pare nowych kawałków i to też jakości nie najlepszej(ale zaznaczam że to chodzi o mój gust). A dj których wymieniłem mogli by zagrać na dużej sali dla odpowiedniej publiczności, bo tu przecież nie chodzi o ubcyk ubcyk i weź pigułke, tylko o dobrą muzyke i klimat który tworzą słuchacze;] Mysle że małe dorr selection załatwiło by sprawe. Postaram sie pogadać z Mc Jakubem i zgrac mu pare dobrych produkcji.

Pozdrawiam....WIKSIE MÓWIMY STANOWCZE NIE!!
  • ..::Kamisia::..

>ojcowskie czasy napisał
    >hm...jeżeli chodzi o Eske, to miałem na myśli małą
    >sale, bo ile można słuchac przebojów sprzed 20 lat i
    >wplatanych miedy nie pare nowych kawałków i to też
    >jakości nie najlepszej(ale zaznaczam że to chodzi o mój
    >gust). A dj których wymieniłem mogli by zagrać na dużej
    >sali dla odpowiedniej publiczności, bo tu przecież nie
    >chodzi o ubcyk ubcyk i weź pigułke, tylko o dobrą muzyke
    >i klimat który tworzą słuchacze;] Mysle że małe dorr
    >selection załatwiło by sprawe. Postaram sie pogadać z Mc
    >Jakubem i zgrac mu pare dobrych produkcji.
    >
    >Pozdrawiam....WIKSIE MÓWIMY STANOWCZE NIE!!

Mc Jakub gra dobrze i gra kawałaki z eski i nie tylko jestem co sobote w arenie i wiem jak on gra!! a co Dj na duzej sali zgfadzam sie z toba mogli by przyjechac tylko ze ja bym jeszcze dodala Randy Katane i Czopke; p
  • Anonim

>> A tak wogole to o gustach sie nie dyskutuje...; P
    >
    >No własnie, tak wogóle to chetnie usłyszałabym Dj
    >w00f-a.
    >Nie w xxl-u tylko w Arenie.....;)
    >
    a tu cie zaskocze - raz gralem - ze 3 minuty dla jaj;P
  • Aga

A ja pewnie Cie nie zaskocze i powiem ze nie mialam pojecia; p
    A nie moglbyś zagrac jako oficjalny gosc??
  • Anonim

>A ja pewnie Cie nie zaskocze i powiem ze nie mialam pojecia
    >;p
    >A nie moglbyś zagrac jako oficjalny gosc??

jakos nigdy nie rozmawialem o tym na powaznie z bartkiem - gdyby to zalezalo tylko do niego to pewnie nie bylo by problemu - niestety sa ludzie wyzej;)
  • Aga

Moze warto by było spróbowac?? Seciki mi sie podobały ciekawa jestem jak by było w rzeczywistosci w Arenie...:)
  • Anonim

pewnie podobnie - w piatki gram w XXLu - mozna posluchac, ocenic...;)

trzeba bylo wpasc do XXLa jak gral bartek u mnie - mozna by bylo porownac;P

• Aga

Oky nie będe polemizowała 8). Podałam moj pomysl, co do realizacji -przeciez wiadomo ze nie mam wpływu; ) Mi secik sie podobal, tak jak podoba mi się gra Younga, czyli mysle ze o porownaniu nie było by mowy; ) Pozdrawiam :)
  • 1
  • 2
| |

Klub Arena w Strubinach powstał na początku wakacji 2005, Klub oferuje swoim klientom dwie odrębn...

Fotki

Miejsca grona (0)