Arctic Monkeys [1439]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ewa

A tu niespodzianka(może i nie?)No bo dzisiaj widziałam właśnie do tego teledysk i się bardzo ucieszyłam bo byłam zła na to że już są małe szanse na to , że przyjadą na Open'er(nie zapeszam)A wracając do tematu to chyba nie prędko można zobaczyć to na polskich stacjach , bo ja widziałam na mtv2 (jak miło , że posiadam)
  • emiliu.

Też raczej wątpię w to, że "Fake tales..." pojawi sie w telewizji publicznej... Ewentualnie w "30 ton", ale przelotem. I dlatego ja ten klip po prostu sobie ściągnęłam:)
  • Ш αc ђ ο

ja jeszcze ściągam... jeszcze 3 godziny o.x ... idzie jak krew z nosaa
  • Anonim

Możecie to obejrzeć na video.google.com
    albo w sekcji z videos na http://www.mardy-bum.com
    Fake Tales pojawiły się już chyba w obiegu np. internetowym bardzo dawno... także niezły news, nie ma co
    ostatnio ktoś głosuje na 4funie na I bet you i na When the sun goes down

składam pokłony :D jest nas wiecej
  • barbituranik

właśnie, a poza tym linki różne są w temacie "tona filmików", radzę zajrzeć
  • Anonim

taka moc kolekcjonerów gron

oni to tak mają, żeby napisać jakiś taki temat :P
  • ewa

nie... raczej nie jestem kolekcjonerką tematów.W życiu założyłam może 4 tematy.wogóle tonie wchodziłąm na tamten temat więc nie wiedziałam , że ten teledysk już od dawna krąży w internecie i tv.widocznie w złych momentach włączałam telewizor.;)
  • Dorothy Cuckoo

o..to ja sobie chetnie obejrze
  • Anonim

gut
  • muchomor

tez widzialam; )
  • Anonim

teledyski z życia zespołu są zawsze super :D
  • barbituranik

>adela napisała:
    >teledyski z życia zespołu są zawsze super :D

popieram!!!
  • Anonim

i sądze że wiecie do czego byłby fajny teledysk...? do cigarette smoke albo stickin to the floor

(niestety oficjalna nowa wersja czyli Cigarette Smoker Fiona nie jest tak dobra)
  • Pędzel^^

Wydaje mi sie ze to nawet lepiej, ze ich piosenki nie sa puszczane na tych kiczowatych stacjach jak Viva itp. Lepiej zeby taka muzyka nie byla wrzucona do jednego wora z Blog 27, Doda lub Pink. Stali by sie komercyjni w niefajny sposob. Jesli rozumiecie o co mi chodzi. A tak leci na mtv2 razem z innymi zespolami, robiacymi rownie dobra muzyke.;]
  • ewa

tylko,że nie każdy ma mtv2 a swoją drogą na 4fun tv leci when the sun goes down i raz widziałam i bet ...
  • barbituranik

na 4fun małpy pojawiają się nawet w podkładzie muzycznym do rebela, fake tales konkretnie słyszałam parę razy
    a klipy do when the sun goes down i bet you look good latają sobie czasem, z obserwacji wynika, że głównie w godzinach przedpołudniowych
  • ewa

w podkładzie do rebela jest przecież(chyba) Rage against the machine.
    W rebelu właśnie najczęściej na 4funie puszczają ich,nawet na mtv polska kiedyśw idziałam , ale to można było przewidzieć bo to było 100%mtv ..Co myślicie o teledysku do the view from the afternoon?
  • ewa

o przepraszam za to ostatnie pytanie ale nie zajrzałam na temat poniżej :)
  • barbituranik

>mrs robinson napisała:
    >w podkładzie do rebela jest przecież(chyba) Rage
    >against the machine.

no możliwe możliwe, mi nie chodzi o podkład w czołówce, tylko to, co leci w tle w czasie programu, o :)
  • ewa

No to koniec dyskusji o rebelu , bo nie mam 4funa :/ Głupie aster city
    jak nie mtv2 to 4fun tv
  • 1
  • 2
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)