Arctic Monkeys [1442]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Cynthia

Bylo mi dane byc na koncercie AM w Newport Music Hall na kampusie Ohio State University w Columbus jakies 2 miesiace temu. Jakie wrazenia?
    Oczywiscie nieziemskie. Na szczescie zagrali wiekszosc kawalkow z pierwszej plyty, chociaz zaczeli "Brianstormem". Koncert trwal jakies 1, 5 godziny. Bylam jakies 10 metrow od wokalisty :D Wygladali na odrobine zmeczonych, pewnie dluga trasa koncertowa po Stanach, ale dali z siebie wszystko. Niestety nie bylo zadnego bisu.
    Teraz czekam, az zawitaja do Polski, chociaz to chyba ciagle marzenie ino nasze wspolne...
  • Cynthia

Aha, no i bilety byly w przyzwoitej cenie - 27 dolcow.
  • ..Pi.eM..

no za jakies 100 lat na pewno do nas zawitają jako hologramy
    (w koncu za 100 lat technologia bedzie "lepsiejsza")

ps. lipne zdjęcie :(
  • stephanie

kto jest na tym zdjeciu? :/
  • ..Pi.eM..

ej no cos mi sie wydaje ze nawet Stef. nie poznal ze tenze czlowiek trzyma gitare basową :P

---------->Nick O'Malley<---------------
    ------->basista Arctic Monkeys<---------
  • Tuśka

A ja byłam na ich koncercie w maju 2006 :D
  • Back To Basics

w kwietniu mialam okazje zobaczyc am w birmingham... jedna z najlepszych imprez w moim zyciu
  • ..Pi.eM..

AUTORKO TEGO WĄTKU!!!!!!
    JESLI JESZCZE ZYJESZ WSTAW LEPSZE ZDJĘCIA

<: <: <: <błaga> :> :> :>
  • Back To Basics

dajcie spokoj dziewczynie
  • Cynthia

bardzo chetnie bym dodala, ale mam jakies problemy z transferem. strona mi sie zawiesza jak chce cos dodac. dziwie sie, ze zaladowalo sie to jedno zdjecie.
    sory
  • ..Pi.eM..

:( będę czekał :D
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)