Arctic Monkeys [1442]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

"Arctic Monkeys are pleased to announce that 'Teddy Picker' will be the third single from their album 'Favourite Worst Nightmare' to be released on 3rd December"
  • xD

eeej no informacja niemalze stara jak swiat :)

chyba juz ze 2-3 tygodnie sie blaka po oficjalnej stronce :D taka bylam szczesliwa, bo to ten sam dzien, kiedy graja w Kolonii, gdzie sie wybieralam. niestety chyba pozostanie mi tylko radosc z singla :/

ale i tak chwala Ci za przekazanie szerszej publicznosci; )
  • Bart D

Ekstra. To chyba najlepsza piosenka z Favourite Worst Nightmare!
  • Dragon

phi... Nie jest to moja ulubiona piosenka AM, choć kojarzy mi się z kreskówką. wolałbym chyba signiel "Old Yellow Bricks" - uwielbiam owo piosenke!
  • xD

oj ja tez.... wprost KOCHAM :D

takie zreszta latem krazyly plotki, ze to wlasnie "Old Yellow Bricks" bedzie nowym singlem, ja sama nieomal z butow wypadlam, jak w jednym Topshopie te wlasnie piosenke uslyszalam w glosnikach (myslalm, ze to radio, ale nie - ustawiona lista odtwarzania). Niestety moje nadzieje okazaly sie plonne.

Ale moze jeszcze jest szansa... 4 single z 1 plyty to chyba dosc normalne w dzisiejszych czasach, prawda?? :)
  • Anonim

a tak dla porządku: "It is backed with B-sides 'Bad Woman' featuring Richard Hawley on vocals, 'The Death Ramps' and 'Nettles'. "
  • Anonim

• Bart D

Hehe. Jak wspominałem. Skromni chłopcy i robią co trzeba. Fajny teledysk.
  • Alex

bo fajan piosenka ^^
  • ..Pi.eM..

fajna choć ja czekam na singiel "D Is For Dangerous" :P :P :P
    (może sie doczekam) xP
  • Tuśka

Piosenka jest super, ale myślałam, że co innego będzie singlem.
    Ale naprawdę nezły klip do niej zrobili :D
  • zoozia

no jest bardzo fajny :)
  • ..Pi.eM..

eeee tam do "D Is For Dangerous" bedzie lepszy xD
  • Tuśka

No ja nie wątpię ; P
  • Bart D

O ile go zrobią. Ale muszę przyznać rację. "D is for Dangerous" to świetna piosenka. Jak cała nowa płyta. Naprawde trudno wybrać z niej najlepszą. Mi najmniejszych emocji dostarczają "Fluorescent Adorescent" i "Only one who knows", ale może dlatego że już mi się przesłuchały. Z pozostałych piosenek chyba jednak najbardziej bym chciał, żeby singlem było "505". Ale nie linczujcie mnie za to bo naprawde wszystko z tej płyty mi się podoba. :P "Balaclava", "This house is a circus" czy "Old yellow bricks". Ale to świadczy o klasie zespołu. Jeszcze nie miałem takiego zespołu, którego wszystkie piosenki by mi sie podobały. A teraz mam. Swoją drogą AM mogło by zrobić jak Bloodhound Gang i nagrać teledyski do prawie wszystkich utworów z płyty. :D
  • ..Pi.eM..

BA mogliby nagrywac kawałek a nastepnego dnia teledysk :D
    TO BYŁBY CZAD xD
  • kasia.

mi się bardzo podoba teddy picker... jedna z najlepszych, moim zdaniem XD szczególnie końcówka!
  • ddddd

W tym klipie chyba najbardziej się pokazali.
    A tak apropo jest w red button chat (Mtv2) na pierwszym miejscu...
  • cińcia

>Shumii napisała:
    >W tym klipie chyba najbardziej się pokazali.
    >A tak apropo jest w red button chat (Mtv2) na pierwszym
    >miejscu...

-------- wyłączając ibylgotdf bo tam też się pokazali;)
  • czarneckytm

TEDDY PICKER TO NAJLEPSZY KAWALEK ARCTIC MONKEYS!!!
  • 1
  • 2
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)