- 1
- 2
-
Anonim
"Arctic Monkeys are pleased to announce that 'Teddy Picker' will be the third single from their album 'Favourite Worst Nightmare' to be released on 3rd December" -
xD
eeej no informacja niemalze stara jak swiat :)
chyba juz ze 2-3 tygodnie sie blaka po oficjalnej stronce :D taka bylam szczesliwa, bo to ten sam dzien, kiedy graja w Kolonii, gdzie sie wybieralam. niestety chyba pozostanie mi tylko radosc z singla :/
ale i tak chwala Ci za przekazanie szerszej publicznosci; ) -
Bart D
-
-
Dragon
phi... Nie jest to moja ulubiona piosenka AM, choć kojarzy mi się z kreskówką. wolałbym chyba signiel "Old Yellow Bricks" - uwielbiam owo piosenke! -
xD
oj ja tez.... wprost KOCHAM :D
takie zreszta latem krazyly plotki, ze to wlasnie "Old Yellow Bricks" bedzie nowym singlem, ja sama nieomal z butow wypadlam, jak w jednym Topshopie te wlasnie piosenke uslyszalam w glosnikach (myslalm, ze to radio, ale nie - ustawiona lista odtwarzania). Niestety moje nadzieje okazaly sie plonne.
Ale moze jeszcze jest szansa... 4 single z 1 plyty to chyba dosc normalne w dzisiejszych czasach, prawda?? :) -
Anonim
a tak dla porządku: "It is backed with B-sides 'Bad Woman' featuring Richard Hawley on vocals, 'The Death Ramps' and 'Nettles'. " -
Anonim
-
Bart D
Hehe. Jak wspominałem. Skromni chłopcy i robią co trzeba. Fajny teledysk. -
Alex
-
..Pi.eM..
fajna choć ja czekam na singiel "D Is For Dangerous" :P :P :P
(może sie doczekam) xP -
Tuśka
Piosenka jest super, ale myślałam, że co innego będzie singlem.
Ale naprawdę nezły klip do niej zrobili :D -
zoozia
-
..Pi.eM..
-
-
Tuśka
-
Bart D
O ile go zrobią. Ale muszę przyznać rację. "D is for Dangerous" to świetna piosenka. Jak cała nowa płyta. Naprawde trudno wybrać z niej najlepszą. Mi najmniejszych emocji dostarczają "Fluorescent Adorescent" i "Only one who knows", ale może dlatego że już mi się przesłuchały. Z pozostałych piosenek chyba jednak najbardziej bym chciał, żeby singlem było "505". Ale nie linczujcie mnie za to bo naprawde wszystko z tej płyty mi się podoba. :P "Balaclava", "This house is a circus" czy "Old yellow bricks". Ale to świadczy o klasie zespołu. Jeszcze nie miałem takiego zespołu, którego wszystkie piosenki by mi sie podobały. A teraz mam. Swoją drogą AM mogło by zrobić jak Bloodhound Gang i nagrać teledyski do prawie wszystkich utworów z płyty. :D -
..Pi.eM..
BA mogliby nagrywac kawałek a nastepnego dnia teledysk :D
TO BYŁBY CZAD xD -
kasia.
mi się bardzo podoba teddy picker... jedna z najlepszych, moim zdaniem XD szczególnie końcówka! -
ddddd
W tym klipie chyba najbardziej się pokazali.
A tak apropo jest w red button chat (Mtv2) na pierwszym miejscu... -
cińcia
>Shumii napisała:
>W tym klipie chyba najbardziej się pokazali.
>A tak apropo jest w red button chat (Mtv2) na pierwszym
>miejscu...
-------- wyłączając ibylgotdf bo tam też się pokazali;) -
czarneckytm
- 1
- 2