-
laura palmer
(ta moja powyzej wypowiedz to odpowiedz na post tej damy w okularach,ktora podeslala artykul z wyborczej) -
Anonim
a skoro juz o plycie mialo byc (temat), to jednak troche jestem zawiedziony, chyba zgodnie ze slowami Turnera anticipation has a habit to set you up/ for disappointment, ale ogolnie to jest calkiem dobrze.
czy cigarette smoke jest na jakims singlu? -
barbituranik
-
Anonim
Czy ktoś z Was słyszał o takim punkrockowym bandzie z Bergen w Norwegii o nazwie Datarock? W zeszlym roku wydali debiutancki album pt "Datarock Datarock". Chlopaki graja troszeczke inaczej i nie chcialbym czynić porównań w stylu, że brzmią równie dobrze co Arctic Monkeys, ale wszystkim osobom które nie słyszały o Datarock bardzo polecam ich plyte. Moge ją udostępnić, jeśli ktoś byłby zainteresowany.
Piszę o nich, ponieważ zastanawiam się, dlaczego o jednym bardzo dobrym zespole jest głośno, a o innym bardzo dobrym nikt nawet nie słyszał. Mam jednak głęboką nadzieję, że się grubo mylę :)
pozdrawiam/ tomek -
-
barbituranik
-
laura palmer
tak,norwegia to nie anglia,ale ja chetnie posluchalabym tego zespolu,wiec jesli mozesz to udostepnij prosze ta plytke :)! -
yerba marta
popieram prosbe o plyte! jesli mozesz, wrzuc na jakies yousendit czy inne megaupload -
barbituranik
użytkownik usunięty? za co wywalają z grona?
http://www.datarock.no/index.html
coś mi przypomina, tylko nie wiem co... -
Anonim
Arctic Monkeys jest zajebiste:)
dawno nie słyszałam tak energetycznego i prostego zarazem rock'n'rolla:)
mniam...;,) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
barbituranik
-
Anonim
eeeee...
to beznadziejne grono zwielokrotnia moje posty!!!
- skądinąd równie beznadziejne;)
ja protestuje!!!
Niet! -
Anonim
-
Anonim
Marne szanse
W GB wykupuja bilety na ich koncerty na pniu to beda do jakiejs polski jezdzic.
Napewno wiece polakow pojdzie na nich w anglii;) -
Anonim
-
Anonim
Whatever People Say I Am, That's What I'm Not zajebista plyta
i bet you lokk good on the dance floor
fake tales of san fransico
when the sun goes down
a certain romance
boskie;]