Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • balaclava

Czy ktoś wie może, czy w Polsce można kupić koszulki Arctic Monkeys? W necie niestety nigdzie nie mogę znaleźć. A marzą mi się takie, jakie są na oficjalnej stronce AM... <marzyciel>
  • Anonim

szukaj na allegro. tam ostatnio było kilka. poza tym można przecież zamówić z ich strony lub zrobić sobie samemu:)
  • balaclava

hmmm... trochę daleko mamy do UK, obawiam się, że koszty przesyłki są duże :P
  • Anonim

jak sie złoży 10osób na przesyłke to koszty są 10 razy mniejsze;)

ja bym chciała taką niebieską, ale 30$ mi szkoda!
  • Mateusz

razem z przesylka i innymi duperelami wywchodzi okolo 100 zl.wiec jest to normalna cena.jak za tiszert w polsce.
  • Anonim

miałem napisać dokładnie to samo. hehe
  • Anonim

a ja mam!!!:)za niecale £20, ale warto
  • Anonim

po co tam zaraz sprowadzac z uk.. ja mam swoją homemade.

bonisior's handmade <3

• Alex

a możesz zdradzić czym zrobiłaś? markery, które się niespierają? czy coś innego? ^^
  • heniek

najlepiej isc do drukarni z gotowym logiem w duzej rozdzielczosci. koszulka bawelniana dobra to wydatek ok 30zł a za nadruk nie powinni wziac wiecej niz 20zł.
  • Anonim

moja przyjaciółka zrobiła to za darmo

tzn. wypłacam sie w inne sposoby:P

jak masz jakis t-shirt bez nadruku to kup sobie farbe, zrób szablon i namaluj:)
  • heniek

tyż ok; D
  • pjetruszkα

ja pomalowalem sobie woreczek farba przez szablon ale troche przesadzilem z psiukaniem i poszlo bokiem;d
    tez z motywem am oczywisice;]
  • kaha

ja własnie przeczytałam ze w Esce rock bedzie teraz weekend z am. 15 i 16 wrzesień. i bedzie mozna wygrac płyty - ale to juz chyba macie :P ahha ale tez własnie koszulki i tajemniecze gadzety - nie wiem co to- oze przypiniki albo cos w tym stylu :P

nie wiem jak wy ale ja polować bede na bank :P na gadzety i koszuli rzecz jasna
  • zoozia

no jasne :D tez chcialabym koszulke, lub cos innego. ale by bylo faaajnie :D
  • zoozia

"Już 15 i 16 września antenę ESKI ROCK zdominują Arktyczne Małpy! Czekają Was dwa energetyczne dni z chłopakami z Arctic Monkeys: muzyczne kąski, Wywiady, a na deser... płyty, koszulki i gadżety - wszystko do zgarnięcia!! Weekend z Arctic Monkeys - 15 i 16 września w ESCE ROCK!!!"
    :D
  • kaha

no własnie o to mi chodziło!! hahah no to co? zawody? kto co wygra? powodzenia- dla siebie :P tak w wygrywaniu gadzetów, koszulek i płyt jestem egoistką :P ahhah
  • zoozia

hehe :D
  • Anonim

aaaa! cooo? jak gdzie??? czy eska rock jest tylko w warszawie? ludzie piszcie mi szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kaha

http://www.eskarock.fm tam sobie wejdz i bedziesaz wszystko wiedziec!!

i nie tylko w wawie haha ja jestem z poznania i własciwie to to radio jest własnie u mnie! ahhaha
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)