-
balaclava
Czy ktoś wie może, czy w Polsce można kupić koszulki Arctic Monkeys? W necie niestety nigdzie nie mogę znaleźć. A marzą mi się takie, jakie są na oficjalnej stronce AM... <marzyciel> -
Anonim
szukaj na allegro. tam ostatnio było kilka. poza tym można przecież zamówić z ich strony lub zrobić sobie samemu:) -
balaclava
hmmm... trochę daleko mamy do UK, obawiam się, że koszty przesyłki są duże :P -
-
Anonim
jak sie złoży 10osób na przesyłke to koszty są 10 razy mniejsze;)
ja bym chciała taką niebieską, ale 30$ mi szkoda! -
Mateusz
razem z przesylka i innymi duperelami wywchodzi okolo 100 zl.wiec jest to normalna cena.jak za tiszert w polsce. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
po co tam zaraz sprowadzac z uk.. ja mam swoją homemade.
bonisior's handmade <3
-
Alex
a możesz zdradzić czym zrobiłaś? markery, które się niespierają? czy coś innego? ^^ -
heniek
najlepiej isc do drukarni z gotowym logiem w duzej rozdzielczosci. koszulka bawelniana dobra to wydatek ok 30zł a za nadruk nie powinni wziac wiecej niz 20zł. -
Anonim
moja przyjaciółka zrobiła to za darmo
tzn. wypłacam sie w inne sposoby:P
jak masz jakis t-shirt bez nadruku to kup sobie farbe, zrób szablon i namaluj:) -
heniek
-
pjetruszkα
ja pomalowalem sobie woreczek farba przez szablon ale troche przesadzilem z psiukaniem i poszlo bokiem;d
tez z motywem am oczywisice;] -
-
kaha
ja własnie przeczytałam ze w Esce rock bedzie teraz weekend z am. 15 i 16 wrzesień. i bedzie mozna wygrac płyty - ale to juz chyba macie :P ahha ale tez własnie koszulki i tajemniecze gadzety - nie wiem co to- oze przypiniki albo cos w tym stylu :P
nie wiem jak wy ale ja polować bede na bank :P na gadzety i koszuli rzecz jasna -
zoozia
no jasne :D tez chcialabym koszulke, lub cos innego. ale by bylo faaajnie :D -
zoozia
"Już 15 i 16 września antenę ESKI ROCK zdominują Arktyczne Małpy! Czekają Was dwa energetyczne dni z chłopakami z Arctic Monkeys: muzyczne kąski, Wywiady, a na deser... płyty, koszulki i gadżety - wszystko do zgarnięcia!! Weekend z Arctic Monkeys - 15 i 16 września w ESCE ROCK!!!"
:D
-
kaha
no własnie o to mi chodziło!! hahah no to co? zawody? kto co wygra? powodzenia- dla siebie :P tak w wygrywaniu gadzetów, koszulek i płyt jestem egoistką :P ahhah -
zoozia
-
Anonim
aaaa! cooo? jak gdzie??? czy eska rock jest tylko w warszawie? ludzie piszcie mi szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
kaha
http://www.eskarock.fm tam sobie wejdz i bedziesaz wszystko wiedziec!!
i nie tylko w wawie haha ja jestem z poznania i własciwie to to radio jest własnie u mnie! ahhaha