Arctic Monkeys [1439]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • yerba marta

http://s55.yousendit.com/d.aspx?id=...

marna jakosc ale zawsze cos.

poza tym slyszeliscie, ze due to public demand arctic monkeys przeniesli swoj londynski koncert z mean fiddlera do astorii? oprocz tego nme w recenzji singla nazwalo ich nowymi libertines; zapowiada sie kolejny szal; )
  • marta

o, superancko, zaraz obejrzę

nie chcę żeby był szał na małpki :(((
  • Ewaldenos

No coż fajne sa chłopaki, to moga troche zawojować, miejmy nadziej, że w związku z tym pozostana sobą;)
  • marta

oja, chłopaki są megamax, a pan wokalista to już w ogóle uuuuaa
    dzięki za video, masz więcej takich skarbów???
  • yerba marta

promo klipow wiecej nie mam ale mam dosc duzo filmikow z koncertow - w sumie na oko pod 100 mega :) jakos sukcesywnie moge wrzucac jesli jestes zainteresowana!
  • marta

no jasne, że jestem, myślę, że inne osoby z tego grona również :)
  • yerba marta

ok luz! to od jutra zaczynam to uploadowac
  • Ewaldenos

ja tez, ja tez, ja tez,a wokalista faktycznie całkiem sympatyczny;)
  • Anonim

jak tak mysle, to z tych zespolow nowych nic mnie od dluzszego czasu nie ruszylo oprocz wlasnie AM i cos z tymi nowymi libsami jest na rzeczy, mnie sie kojarza z nimi ze wzgledu na pomyslowosc (Boze, skad te chlopaki biora pomysly na takie melodie, takie teksty i w ogole) i wspomniane teksty. wymiataja
  • lewik

tymczasem chlopaki wypuscili nowy teledysk - do utworu fake tales of sf
    Sam kawalek baaardzo mnie sie podoba no i do tego video "z zycia zespolu" tzn fragmenty koncertow, zdjecia i rozne smieszne rzeczy. Lubie takie teledyski
  • Anonim

ja też
  • Anonim

[nie ma to jak niesamowicie długa wypowiedź... aż nie można się połapać.]
  • jurasik

a gdzie widzieliscie teledysk do "tales.."?
    "i bet you look good on the dancefloor" jest tutaj jakby ktoś nie widział: http://www.dominorecordco.com/site/...
  • pin

ooooo ja żądąc nowy teledysk :)
    mam na kompie ich występ w jakimś talk-show i śpiewali tam 4 kawałki i brzmieli zajeextragigabiście, więc jeżeli nowy teledysk ma coś związanego z ich występami na żywo, to mam jeszcze większą ochotę to zobaczyć :)
    to jak ktoś będzie miał jakieś namiary na nju vidjoł to prosiłabym oświecić koleżankę pin :)
    a co do I bet that you look good on the dancefloor, to nie wiem czemu ale teledysk straaasznie mi się podoba, może dlatego że jest taki prosty...i taki naturalny, a nie jakieś udawane śpiewanie :)
  • barbituranik

http://video.google.com/videoplay?d... ->"when the sun goes down" (wychodzi na to, że najnowszy singiel)

http://video.google.com/videoplay?d... ->"fake tales of sf"

klipy są we flash'u, więc powinny właściwie działać bez problemów u każdego... aha, i w opcjach dobrze jest zaznaczyć "smooth video", nie będzie wtedy pixelozy :)
  • pin

ozłocić barbituranik('a?)!!! w trybie natychmiastowym :)
  • Anonim

wlasnie dzisiaj czytalam cos o arctic monkeys w teraz rocku. i wiecie co? wychodzi na to, ze to bedzie najlepszy zespol w tym roku. autor tekstu stwierdzil, ze monkeys maja 'to, czego nie ma radiohead i to, co oasis osiagneli za 6 podejsciem'. no ciekawe, jak to z malpkami bedzie w polsce...
  • pin

ja myślę, że jak nasze rodzime stacje się na nick nakręcą, no to totalnie i się polska na nich nakręci, bo w uk to panuje na nich mania :)
    żebyśmy my się tak zebrali można by było również wykombinować coś takiego ,a wtedy kto wie....może zaowocowałoby to ich wizyta np na heinekenie? :) white stripes i the music dali się w to wciągnąć, a jak the music było w pl, to czemu nie arctic monkeys :)
  • barbituranik

łe tam, w polsce nie ma co oczekiwać manii na miarę uk, bo u nas monkeys znają i słuchają ludzie w jakiś sposób (głównie przez internet)"wtajemniczeni". po radiu i tv też nie ma co się cudów spodziewać- grają głównie baaardzo ambitną sieczkę, bo takie klimaty lubi po prostu większość społeczeństwa :/ niby grają arctic monkeys w radiu bis, no ale hmm...

co do heinekena, nie orientujesz się może w jaki sposób są wybierani wykonawcy? jakaś grupa trzymająca władzę czy np głosowanie na stronie?

a tak na marginesie, może wie ktoś ile małpki biorą za koncert? bo podobno ściąganie zespołów wcale nie jest jakimś gigantycznym problemem... chociaż oni mogą być akurat teraz bardzo rozchwytywani, sama nie wiem, czy byłyby jakieś szanse :/
  • jurasik

ej a wy chcecie żeby na monkeys'ów był taki szał w Polszy? bo ja to niebardzo..

a. ja również dziękować za linki!:)
  • 1
  • 2
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)