-
Anonim
tak ja tez. jesli koncert am odbedzie sie w hard rock cafe bede na pewno a i wezme jeszcze ze 3 osoby.:) ale to nierealne:( -
Kaśka
jesli koncert am odbedzie sie w warszawskiej hard rock cafe przyjde na 100% kaska -
ewcia
jesli koncert AM bedzie w warszawskim HRC przyjde napewno, przyprowadze okolo 5 osob + mamę [fanka :D a jak]. ev. -
-
Anonim
Jeśli koncert AM odbędzie się w warszawskiej Hard Rock Cafe przyjdę na pewno! Ania xD -
Anonim
-
jan žižka z trocnova
Jeśli koncert AM odbędzie się w warszawskiej Hard Rock Cafe przyjdę na pewno.
nie na pewno raczej.
no ale zawsze...
mb. -
bogna
>m is for marvellous wrote:
>Jeśli koncert AM odbędzie się w warszawskiej Hard Rock
>Cafe przyjdę na pewno.
>
>
>nie na pewno raczej.
>
>no ale zawsze...
>
>
>
>
>mb.
no to w takim rzaie idziemy razem..bo ja też bym się pojawiła... -
jan žižka z trocnova
-
giomach
-
zły.niedźwiadek
Jak Warszaw Jak Hardrock to się pojawię chyba ,że bilety będą w jakiejś nieziemskiej scenie -
zły.niedźwiadek
Jak Warszaw Jak Hardrock to się pojawię chyba ,że bilety będą w jakiejś nieziemskiej scenie -
Anonim
nawet jakby były w kosmicznie nieziemskiej cenie wyprzedane zostałyby w ciągu jednego dnia... lub co lepsze w ciągu kilku godzin!
śmiać się czy płakać? -
Anonim
Jeśli koncert AM odbędzie się w warszawskiej Hard Rock Cafe przyjdę na pewno. Ryba. -
-
Dżi czyli "rozbibek" =)
patrząc po datach to pewnie juz nie aktualne, ale mimo wszystko:
jesli AM zagra w HardRockCafe w Warszawie to bede napewno!!! i niewazne jaka bedzie cena! (a zważcie na to ze to student mowi!!; > ) -
Anonim
-
Anonim
-
AdaS
Jeśli koncert AM odbędzie się w warszawskiej Hard Rock Cafe przyjdę na pewno. AdaS -
Anonim
-
Anonim
to może i ja...
warszawa hard rock cafe koncert małpek bede napewno
nie uważacie że może nie dojść do skutku ewentualny koncert skoro turner wydał płyte z kane'm i będą ją promować koncertowo? -
A będą? Bo z tego co wiem zespół Kane'a- The Rascals ma na ten rok zaplanowaną trasę...