Arctic Monkeys [1442]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

tak ja tez. jesli koncert am odbedzie sie w hard rock cafe bede na pewno a i wezme jeszcze ze 3 osoby.:) ale to nierealne:(
  • Kaśka

jesli koncert am odbedzie sie w warszawskiej hard rock cafe przyjde na 100% kaska
  • ewcia

jesli koncert AM bedzie w warszawskim HRC przyjde napewno, przyprowadze okolo 5 osob + mamę [fanka :D a jak]. ev.
  • Anonim

Jeśli koncert AM odbędzie się w warszawskiej Hard Rock Cafe przyjdę na pewno! Ania xD
  • Anonim

jeśli zagraja też się pojawie
  • jan žižka z trocnova

Jeśli koncert AM odbędzie się w warszawskiej Hard Rock Cafe przyjdę na pewno.

nie na pewno raczej.

no ale zawsze...

mb.
  • bogna

>m is for marvellous wrote:
    >Jeśli koncert AM odbędzie się w warszawskiej Hard Rock
    >Cafe przyjdę na pewno.
    >
    >
    >nie na pewno raczej.
    >
    >no ale zawsze...
    >
    >
    >
    >
    >mb.

no to w takim rzaie idziemy razem..bo ja też bym się pojawiła...
  • jan žižka z trocnova

i tego się trzymamy;p
  • giomach

Na pewno bede jesli tylko zagraja w Polsce.
  • zły.niedźwiadek

Jak Warszaw Jak Hardrock to się pojawię chyba ,że bilety będą w jakiejś nieziemskiej scenie
  • zły.niedźwiadek

Jak Warszaw Jak Hardrock to się pojawię chyba ,że bilety będą w jakiejś nieziemskiej scenie
  • Anonim

nawet jakby były w kosmicznie nieziemskiej cenie wyprzedane zostałyby w ciągu jednego dnia... lub co lepsze w ciągu kilku godzin!

śmiać się czy płakać?
  • Anonim

Jeśli koncert AM odbędzie się w warszawskiej Hard Rock Cafe przyjdę na pewno. Ryba.
  • Dżi czyli "rozbibek" =)

patrząc po datach to pewnie juz nie aktualne, ale mimo wszystko:

jesli AM zagra w HardRockCafe w Warszawie to bede napewno!!! i niewazne jaka bedzie cena! (a zważcie na to ze to student mowi!!; > )
  • Anonim

dokładnie ja też; p
  • Anonim

ja tez pojde i wezme studeneta :D
  • AdaS

Jeśli koncert AM odbędzie się w warszawskiej Hard Rock Cafe przyjdę na pewno. AdaS
  • Anonim

ja również; P
  • Anonim

to może i ja...
    warszawa hard rock cafe koncert małpek bede napewno

nie uważacie że może nie dojść do skutku ewentualny koncert skoro turner wydał płyte z kane'm i będą ją promować koncertowo?
  • Kristoff

A będą? Bo z tego co wiem zespół Kane'a- The Rascals ma na ten rok zaplanowaną trasę...
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)