Arctic Monkeys [1442]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Klaudyna

jesli to prawda, to juz sie nei moge doczekac co z tego wyniknie!
    malpy, klaxons, dizze i lily no miodzio :)

ale bardziej prawdopodobnie, byli po prostu pijani na glasto i gadali glupoty potem.
  • Anonim

dokładnie. nie wierze, żeby z tego coś wyszło; ]
  • Anonim

Oj ale z was ludzie małej wiary:) to są muzycy i gadanie "to niemożliwe, to nie wyjdzie" jest absolutnie bez sensu. Podobnie ludzie mówili o The Police, że nigdy nie zagrają już razem. A jednak ponownie po wielu latach rozłąki ruszyli znowu w trasę. To nie jest jedyny przykład tego typu działań. Wspólne projekty różnych artystów to w zasadzie normalna sprawa, wystarczy wymienić te wszystkie szalone kolaboracje Mike'a Pattona, który ciągle wymyśla coś nowego a był już w: Faith No More, Tomahawk, Mr. Bungle itd. itd.

bądźmy cierpliwi:)
  • Black Whisper

Poczekamy- zobaczymy
  • Anonim

A czy ktoś powiedział że to już koniec małp? Przecież daje eventy są na porządku dziennym.
  • Black Whisper

Ja wiem, że małpy normalnie będą grać :)
  • Wieczór

hmmm,... no nie wiem, trochę tak dziwnie olać małpki i się zadawać z innymi, więc mam nadzieję, ze to co wyniknie z nich współpracy warte jest narażenia jednego z moich ulubionych obecnie zespołów wyspiarskich...
  • Anonim

ale to trzeba będzie troche długo poczekac, póki panne Lilly z odwyku wypuszczą!

;D
  • Black Whisper

Fajnie się dowiedzieć, że jest na odwyku... Nie interesuję się za bardzo
  • Anonim

w sumie to i ja sie nie interesuje.
    i nawet nie wiem skąd ja to wiem...:D
  • Ichita

>i.zabela o napisała:
    >ale to trzeba będzie troche długo poczekac, póki panne
    >Lilly z odwyku wypuszczą!
    >
    >;D

Z jakiego odwyku? hmm
    Osobliwe
  • zoozia

cóż za pomysł, trochę mnie zatkało... a może z jednej strony im coś z tego wyjdzie? hmm. nie wiadomo... z resztą poczekamy zobaczymy :) chociaż mam taką nadzieję, że to plotka.
  • Matador.

zreszta ja tam sie troche ciesze lecz za LIlly nie przepadam wkurzają mnie jej covery ale ciesze sie ze Alex pomyslał o Jamie Reynoldsie bo Klaxons naprawde sa super grupa maja strasznie energicznie kawałki
  • Anonim

Teraz ogólnie pojawiła się informacja, ze Turner też myśli o płycie solowej. Pracowity gość nie ma co:)
  • balaclava

Mam nadzieję, że ten projekt nie będzie miał negatywnego wpływu na Arctic Monkeys.

Btw ostatnio czytałam artykuł w Newsweeku o najbardziej imprezowych pannach - pojawiły się tam m.in. Lilly Allen i Amy Winehouse, zdjęcia były zdecydowanie niekorzystne.

A czy ktoś widział to? http://youtube.com/watch?v=7y6-y7N-...
    Bleeeeeee!
  • zoozia

też mam taką nadzieję...

a co do tego wywiadu - zgadzam się - blee
  • Anonim

o mamo, ale ona jest żenująca..
  • zoozia

no... nie lubie jej
  • 1
  • 2