-
paulina
-
Anonim
restauruję mój ulubiony wątek który rozkręcaliśmy z ekipą do 100 wpisów. Gdzie jesteście?; ) -
paulina
-
-
Anonim
kto by pomyślał że z takiego postu wyjdzie jeden z największych wątków w gronie małp; P -
Anonim
ale wy macie ludzie na bani..
wchodzę dzisiaj na epulsa i czytam coś tam na forum i nie mogę uwierzyć, wszyscy na siebie jadą, obrażają się nawzajem itp. minute pozniej wbijam na grono i szok normalnie, ku mojemu zdziwieniu i tu wszyscy sa negatywnie nastwieni...
dlaczego ktos kto chce pisac o wygadzie Cooka nie moze tego robic? co w tym jest zlego? wy mądrale caly czas nadajecie o powaznych sprawach a tak naprawde to jestescie zadufanymi pozerami ktorzy nic ciekawego do powiedzenia nie maja, nie mam zamairu tu na kogos jechac, ale ten brak tolernacji mnie rozwala - nie podoba ci sie temat to poprostu nie komentuj. -
paulina
po 1) dziękuję ale pozerem nie jestem.Nie masz jakichkolwiek podstaw do oceniania nikogo kto się tu wypowiadał,jeżeli go nie znasz.Jak bardzo chcesz oceniać mnie, czy kogoś innego to zapraszam do dyskusji na gg lub co Ci się tam podoba
po 2) my tu po nikim nie mamy ochoty jeździć po prostu można sobie założyć grono pt. "Jamie Cook" i tam opiewać jego urodę dobytek artystyczny etc. tak jak jest to z gronem pana Turnera
a tak btw. to nie wiedzieć czemu trochę się czuję jakbym słuchała pana Dorna mówiącego o "wykształciuchach" :D -
Anonim
panem dornem zdecydowanie nie jestem, dziękuję..
jezeli chodzi o ocenianie to owszem masz racje nie powinnam byla, sorry!
jesli mowa o jeżdżeniu TU niestety ja mam racje bo to juz nie pierwszy raz kiedy spotykam sie z brakiem zrozumienia na tym gronie, a jest to cholernie przykre...
trzecia rzecz, pytanie postawione w temacie nie brzmiało :czyż nie uważacie, że Jamie Cook jest piękny <3 ?.!
z tego co sie orientuje nasz internetowa kolezanka spytala nas CO SADZIMI O GITARZYŚCIE AM?
a wy juz chcecie kasowac temat..
ja na przyklad chcialam napisac ze swietnie sobie radzi z gra na gitarze i w ogole brawa dla niego bo odwala kawal dobrej roboty. -
Anonim
Zupełnie nie rozumiem oburzenia, podobnie mógłbym zacząć podbijąć jakikolwiek inny temat, a że wybraliśmy ten to czysty przypadek. Sprawdzaliśmy jak szybko dobije do setki. Zdecydowanie są poważniejsze problemy na świecie niż ten. -
Weronik.
dzieci w afryce głodują, mój kot sika mi na łóżko, z a ty się Zuz oburzasz, że nie płaczemy, bo ktoś tam kogoś uraził...
wybacz...
a tak ogólnie rzecz biorąc... hm... chciałam sie przyłączyć do tej dyskusyjią, ale chyba się spóźniłam z lekka.... x)
Gdzie się podziały tamte prywatki... (?!) -
jan žižka z trocnova
-
Weronik.
łe tam... czepiasz się x)
AM, mniAM, mniAM, mniAM :)
a ja ich wszystkich kocham; p -
Weronik.