-
Ooh La
trochę nie na temat, ale może nie wszyscy wiedzą, że arctic monkeys w tym roku wygrało trochę nagród. na brits 2008 wygrali best british album i best group a dzisiaj na nme awards best video za teddy picker, best track - fluorescent adolescent i best british band. -
Anonim
-
Anonim
-
-
zoozia
-
Bah
-
Matador.
-
BROOKE COMES BACK
-
giomach
Jesli chodzi o koncert w Razzmatazz to mozna go sciagnac z http://www.arctic-monkeys.com W ogole jest tam sporo wideo i mp3 do sciagniecia. -
Anonim
-
Matador.
-
giomach
Koncert naprawde swietny. Szczegolnie What If You Were Right The First Time oraz Do Me A Favour. Na tej stronie jest tez miedzy innymi koncert z festiwalu w Reading, When the Sun Goes Down.. - az wlosy staja na rekach! -
Anonim
-
Chmiel
Hmm naszla mnie mysl ze AM dyskryminuje europejskich fanow. Na prawie kazdym koncercie na wyspach jak leci when the sun comes down to Alex spiewa tam kawalek ale od momentu jak sie zaczyna "and what a scummy men..." przewaznie nie spiewa tylko daje fanom sie wyzyc. W Barcelonie tego niebylo... -
-
giomach
Eeee, jakie jeszcze inne koncerty AM na kontynencie widziales, ze tak twierdzisz? Nie przesadzajmy. Swoja droga, jestem fanem, ale do takiej rozkminy chyba nigdy bym nie doszedl..; ) -
Chmiel
Hmm no moze nie tylko europejskich(Rio de Janeiro,USA,Belgia,Holandia)na ktorych tego niema. -
giomach
No i tak nie wiem, dlaczego mialoby sie upatrywac w tym jakis 'plan'. Cokolwiek. -
Chmiel
Chciales mnie sprawdzic bo myslales ze laik ze mnie i ze poza koncertami ktore sa na tej stronce ktora podales innych nie widzialem:P -
giomach
-
Matador.
ale podczas when the sun.. publika tak fajnie nuci gitare;P tym tym tym tym tymmm:d -
Anonim