-
Marcin
jak w temacie..czy są tu takie osoby? może sie poznamy?; >
pisać i nienarzekać :P
pozdrawiam -
Anonim
-
Marcin
spontaniczny pomysł...może jestem samotny,może poznam tu jakąś osobe o podbnych zainteresowaniach... -
Anonim
hmm..
ja chyba jestem trochę samotna.
ale mam naturę samotnika więc nie będę narzekać, bo za bardzo mi to nie przeszkadza :)
a wątek... nieszablonowy.
takiego jeszcze na żadnym gronie nie widziałam :) -
-
Marcin
-
claudia
nie tylko ty jestes samotny (w tym sensie), ale nigdy nie szukalabym kogos przez interenet :P
z dedykacja dla ciebie
http://www.youtube.com/watch?v=SEuk...
yoŁ everyone \m/ (^^) -
claudia
//pewnie miales slabszy dzien kiedy zakladales ten wątek; )
DON'T wORRY BE HAPPY xD -
Marcin
-
Weronik.
A ja widziałam ten wątek na kilku gronach... Zawieranie znajomości przez neta jest spoko, ale rzadko wypala...; )))) -
-
chłopiec z plasteliny
-
Matador.
-
Weronik.
Ja się tam nie mam czym martwić... Kilku znajomych mam...; ))) Ale kilku internetowych znajomych mogę mieć...; )))) -
stephanie
-
Weronik.
Jakie??!! Powiedz... Spotkałaś się kiedyś z ludźmi z neta?? My ci krzywdy nie zrobimy... Pełna kultura... -
stephanie
-
Anonim
aaa kolega kiedyś dla żarta zrobił mi elo profil według którego byłem techno łomem i elo dresikiem legiunia na generacji gadu i pisały do mnie jakieś rooshofffe gorące 13-tki kurwicy dostawałem -
stephanie
-
Matador.
tak czesto szczegolnie jak gadasz na jakis forach badz chatach to tylko jak powiesz ze sluchasz rocka albo punk to odrazu ban:D a jak powiesz jescze ze lubisz niezalezne kino francuskie to juz jestes wyklety taka teraz kultura gitara solara i szpara! -
stephanie