-
Anonim
A więc Cornerstone ma teledysk. Piosenka super, ale jak dla mnie teledysk zwalony, mimo że ciekawy pomysł, to jednak mi nie przypada do gustu. Za nudny.
http://www.youtube.com/watch?v=tX1v... -
Anonim
-
Krzyży
Mi się podoba i to bardzo.
Jest prosty jak i piosenka, jest też zupełnym przełożeniem sfery audio w sferę video. Nie ma tego co jest w wielu amerykańskich produkcjach:
- zespół śpiewa o tym, że facetowi podoba się dziewczyna w dodatku piosenka jest słaba, a w teledysku latają 152 helikoptery, 64 samochody wybuchają i główny bohater ratuje świat.
Później ktoś kojarzy tą słabą piosenkę i mówi, że "o to ta w której rozjebali tego zajebistego astona" zapominając o rzeczy podstawowej, czyli muzyce.
O tym teledysku można powiedzieć tylko tyle, że śpiewa sobie Alex z dyktafonem, co ja odbieram jako zapis przemyśleń, wniosków, za plecami ma białą ścianę która symbolizuje-nic, w związku z czym oczy oglądającego są cały czas skupione tylko na Alexie i jego przemyśleniach/wnioskach. To tego dodaje kilka gestów odnoszących się do tego o czym aktualnie śpiewa i... i tyle. Ot teledysk. -
-
Chmiel
a i tak najbardziej zajebista mina Alexa w niektorych momentach jak spiewa:P ta powaga:P -
jan žižka z trocnova
-
Chmiel
na solowce to widac ze on stara sie niezwyc sam z siebie,ale jak spiewa,jak sie wczuwa mnie sie bardziej podoba:P -
jan žižka z trocnova
w ogóle cały klip jest strasznie z jajem i dystansem, bardzo mi się podoba :D -
Anonim
-
Anonim
-
teddy picker
hahaha, 'to myself' to jest dobry moment, 'walls were wet' cudowne i jeszcze jak śpiewa 'i'm worried i forget your face' :D
dawno mnie jakiś teledysk tak nie rozśmieszył! myślałam że chłopcy są raczej poważni, a szczególnie Alex, ale okazuje się, że nie i bardzo pozytywnie mnie to zaskoczyło
zgadzam się z przedmówcą, który pisał o tych zajebistych teledyskach do słabych piosenek, dla mnie Cornerstone to raczej ironiczny utwór, zlewa z typowych piosenek o miłości aczkolwiek bardzo dobrze napisana i nie uważam żeby w tym momencie jakikolwiek inny teledysk pasował tam równie humorystycznie jak ten :) i nie jest nudny! -
asia
raczej poważni?! dziewczyno, to są kompletne świry:P w każdym razie Helders napewno;]
a sam teledysk mistrzowski. i nawet nie mam już objekcji do włosów Alexa;] -
teddy picker
no jakoś wydawało mi się, że raczej są zamknięci w sobie, szczególnie Alex
ale dobrze, że okazało się inaczej
ja tam nigdy nie miałam obiekcji do jego włosów, nie wiem w sumie czemu niektórzy więcej mówią o tych włosach niż o samej muzyce :D -
asia
taka aluzja do takich ignorantów jak ja? dzięki;]
nie widziałaś nigdy żadnego filmiku 'view from..' robionych przez Matta? albo nie słyszałaś żadnego wywiadu?;P śpiewania 'tears in heaven' w autobusie?:P -
-
teddy picker
nienienie, broń boże do ciebie :D raczej do artykułu w NME ktory ostatnio czytałam, ktos tam napisal list o takim temacie;)
tak sie sklada ze widzialam wszystkie te filmiki, łącznie z tym z USA chyba jak Alex spiewa 'born to be wild' na motorówce :D:D ale nie sadzilam, ze moze zrobic takie teledysk do Cornerstone ktory pojdzie na caly swiat (bo o filmikach nie wszyscy musza wiedziec) i jeszcze ze wytrzyma tyle czasu w totalnej powadze :) -
asia
może nie jest to Wielka Improwizacja w wykonaniu Holoubka, ale Alex dał radę:P jak bym już ze 20 razy się roześmiała, a on nic;] -
Anonim
>asia napisała:
>raczej poważni?! dziewczyno, to są kompletne świry:P w
>każdym razie Helders napewno;]
>a sam teledysk mistrzowski. i nawet nie mam już objekcji do
>włosów Alexa;]
ooo tak xD
świry świry świry! -
Justyna.