Arctic Monkeys [1442]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kristoff

http://www.lastfm.pl/event/1132556+...

Jakiś czas temu na offtopie wspominałem o tym nagraniu. Dzisiaj je obejrzałem... I jestem w szoku!! Niby koleś się chwali, że jakość jest dobra, ale nie spodziewałem się, że aż tak! No może dźwięk trochę skacze, ale nic nie szkodzi :). Wszyscy malkontenci powinni to obejrzeć, a już na chłodno, bez emocji dojrzą wszystko czego niby nie było- zaangażowanie, kontakt z publicznością, itd. Samo nagranie to ponad połowa koncertu. Setlista:

# The View From The Afternoon
    # Still Take You Home
    # Da Frame 2R
    # Crying Lightning
    # Fluorescent Adolescent
    # If You Were There, Beware
    # When The Sun Goes Down
    # From The Ritz To The Rubble
    # I Bet You Look Good On The Dancefloor
    # Potion Approaching
    # Leave Before The Lights Come On
    # Only Ones Who Know

A więc brakuje tylko Pretty Vistors, This House Is A Circus, Brianstorm z początku i Do Me A Favour, Secret Door, 505 i powtórzonego If You Were There, Beware z końca. Jest moment w którym padł dźwięk (I sporo się dzięki temu wyjaśnia).

Osobiście muszę przyznać, że to wspaniale powrócić do tamtego dnia :). Chyba byłem w jakiejś pogo-ekstazie bo wyleciało mi z głowy, że grali Da Frame 2R :D.

Ah, najważniejsze- żeby obejrzeć musicie ściągnąć wszystkie 18 części i dopiero rozpakować (Jeżeli macie WinRAR to wystarczy umieścić je w jednym miejscu i rozpakować pierwszą część- reszta rozpakuje się automatycznie). Potem nagrywacie folder "Video_TS" na płytkę DVD i odpalacie w odtwarzaczu DVD albo przez specjalny program na komputerze (Windows Media Player wystarczy :D).

Pozdrawiam i dziękuję niejakiemu MentalTT który jest tego autorem.
  • Anonim

dość dużo pieprzenia ze ściąganiem tego materiału, ale generalnie świetna jakość
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)