-
Anonim
-
Litha
>asia napisała:
>dzięki Ci, Panie, że jest jeszcze ktoś oprócz mnie, komu
>się ten koncert podobał!:D
No przecież jest tu parę osób, które są zachwycone :D -
asia
ale jest ich zdecydowanie mniej niż tych, którzy uznali koncert za kompletną porażkę i dno:P -
-
Litha
Jak ktoś się spodziewał, że Alex będzie latał po scenie i cały czas jęczał z zachwytu z Polski (chociaż jej praktycznie nie widział) to się mógł rozczarować; ) -
bogna
popieram! a poza tym mnie osobiście to irytuje jesli tak zwana gwiazda grając u nas koncert i bedąc tu po raz pierwszy ciagle mówi cos w stylu "I love Poland" lub "Poland is amazing". Przeciez wiadomo, że to lipa i mówi tak tylko po to, żeby sie publice przypodobać -
Anonim
Jak dla mnie, zamulił bardzo. Wyglądał jakby był zjarany. Mógł nawiązać większy kontakt z publicznością. Ale generalnie jestem meeega zadowolona że byłam :) -
Matador.
-
l.
jak na siebie to alex i tak byl komunikatywny, komentowal co graja, costam czasem zagadal jak to on czy wszyscy "are alright" :), zyczyl nam swietnego weekendu i podziekowal ze bylismy amazing publicznoscia i costam powiedzial jak sie ciesza ze tu sa. fajnie, bo nie sa zespolem, ktory wola do publicznosci ze jest super i ze ja kocha. za co ja ich na przyklad szanuje, bo nie znosze tego typu gadania. i swietnie, ze zagrali if you were there, beware na koncu jeszcze raz, to bylo bardzo spoko. takze postawa mnie w ogole nie rozczarowali. a muzycznie jak dla mnie na zywo sa bez zastrzezen. no moze z jednym - ze nie graja juz fake tales of san francisco a to dla mnie mistrzowska piosenka jest i doskonala na koncerty... -
asia
-
>l. napisała:
>no moze z jednym - ze nie graja juz fake
>tales of san francisco
Nie grają bo przy ich dzisiejszym wizerunku i fakcie, że nagrywają w USA to byłaby spora hipokryzja :).
-
Litha
-
Anonim
>Rascalize napisał
>dobra tutaj tez powiem ze lithe widziałem pare razy:D
a ja mieszkałam w tym samym hotelu co oni (Sheraton w Sopocie), w tym samym czasie i dowiedzialam się po fakcie :( -
Litha
Widzę, że zobaczenie mnie jest prawie tak samo ekscytujące jak spotkanie Małp :D -
-
asia
>Litha napisała:
>Widzę, że zobaczenie mnie jest prawie tak samo
>ekscytujące jak spotkanie Małp :D
istne zoo!!!:P bez urazy oczywiście;) -
Litha
-
asia
chodziłaś do zoo z rodzicami?:P jak byłam mała to zawsze ryłam banię, że chcę do zoo:P -
Litha
Hahaha, niee :<
Ale moi rodzice lubią się pośmiać z Arktycznych Małp; P nawiązania do zoo też już były. -
asia
moja mama lubi piosenkę 'rascalize' i twierdzi, że to piosenka z pawiem:D -
Anonim
>Isobelle napisała:
>Jak dla mnie, zamulił bardzo. Wyglądał jakby był
>zjarany.
No, w sumie kto wie, może faktycznie był trochę zjarany, bo jak sobie przypomnę, to faktycznie nie za bardzo wygladał... -
heavymen1
>Dżarnier napisała:
>>Isobelle napisała:
>>Jak dla mnie, zamulił bardzo. Wyglądał jakby był
>>zjarany.
>No, w sumie kto wie, może faktycznie był trochę zjarany,
>bo jak sobie przypomnę, to faktycznie nie za bardzo
>wygladał...
masz na to dowody?