Arctic Monkeys [1442]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

24 sierpnia, dokładnie :D
  • Litha

>asia napisała:
    >dzięki Ci, Panie, że jest jeszcze ktoś oprócz mnie, komu
    >się ten koncert podobał!:D

No przecież jest tu parę osób, które są zachwycone :D
  • asia

ale jest ich zdecydowanie mniej niż tych, którzy uznali koncert za kompletną porażkę i dno:P
  • Litha

Jak ktoś się spodziewał, że Alex będzie latał po scenie i cały czas jęczał z zachwytu z Polski (chociaż jej praktycznie nie widział) to się mógł rozczarować; )
  • bogna

popieram! a poza tym mnie osobiście to irytuje jesli tak zwana gwiazda grając u nas koncert i bedąc tu po raz pierwszy ciagle mówi cos w stylu "I love Poland" lub "Poland is amazing". Przeciez wiadomo, że to lipa i mówi tak tylko po to, żeby sie publice przypodobać
  • Anonim

Jak dla mnie, zamulił bardzo. Wyglądał jakby był zjarany. Mógł nawiązać większy kontakt z publicznością. Ale generalnie jestem meeega zadowolona że byłam :)
  • Matador.

chyba kązdy jest:p
  • l.

jak na siebie to alex i tak byl komunikatywny, komentowal co graja, costam czasem zagadal jak to on czy wszyscy "are alright" :), zyczyl nam swietnego weekendu i podziekowal ze bylismy amazing publicznoscia i costam powiedzial jak sie ciesza ze tu sa. fajnie, bo nie sa zespolem, ktory wola do publicznosci ze jest super i ze ja kocha. za co ja ich na przyklad szanuje, bo nie znosze tego typu gadania. i swietnie, ze zagrali if you were there, beware na koncu jeszcze raz, to bylo bardzo spoko. takze postawa mnie w ogole nie rozczarowali. a muzycznie jak dla mnie na zywo sa bez zastrzezen. no moze z jednym - ze nie graja juz fake tales of san francisco a to dla mnie mistrzowska piosenka jest i doskonala na koncerty...
  • asia

wielkie brawo dla przedmówcy. zgadzam się w 100%
  • Kristoff

>l. napisała:
    >no moze z jednym - ze nie graja juz fake
    >tales of san francisco

Nie grają bo przy ich dzisiejszym wizerunku i fakcie, że nagrywają w USA to byłaby spora hipokryzja :).
  • Litha

Ja teeeeeeeeeeż :D
    Pisałam o tym z resztą już.
  • Anonim

>Rascalize napisał
    >dobra tutaj tez powiem ze lithe widziałem pare razy:D

a ja mieszkałam w tym samym hotelu co oni (Sheraton w Sopocie), w tym samym czasie i dowiedzialam się po fakcie :(
  • Litha

Widzę, że zobaczenie mnie jest prawie tak samo ekscytujące jak spotkanie Małp :D
  • asia

>Litha napisała:
    >Widzę, że zobaczenie mnie jest prawie tak samo
    >ekscytujące jak spotkanie Małp :D

istne zoo!!!:P bez urazy oczywiście;)
  • Litha

Spoko, już to przerabiałam z moimi rodzicami xD
  • asia

chodziłaś do zoo z rodzicami?:P jak byłam mała to zawsze ryłam banię, że chcę do zoo:P
  • Litha

Hahaha, niee :<
    Ale moi rodzice lubią się pośmiać z Arktycznych Małp; P nawiązania do zoo też już były.
  • asia

moja mama lubi piosenkę 'rascalize' i twierdzi, że to piosenka z pawiem:D
  • Anonim

>Isobelle napisała:
    >Jak dla mnie, zamulił bardzo. Wyglądał jakby był
    >zjarany.
    No, w sumie kto wie, może faktycznie był trochę zjarany, bo jak sobie przypomnę, to faktycznie nie za bardzo wygladał...
  • heavymen1

>Dżarnier napisała:
    >>Isobelle napisała:
    >>Jak dla mnie, zamulił bardzo. Wyglądał jakby był
    >>zjarany.
    >No, w sumie kto wie, może faktycznie był trochę zjarany,
    >bo jak sobie przypomnę, to faktycznie nie za bardzo
    >wygladał...

masz na to dowody?
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)