-
Magda .
na każdych rodziców jest jakiś sposób. I nawet nie spodziewałam się, że pójdzie tak łatwo.
Gorzej z noclegiem. Ma ktoś na oku coś w miarę taniego? Lub może wynajmuje coś większego i jeszcze dla dwóch osób by się znalazło miejsce (koszty wynajecie się zmniejszą); P Bo jestem w sytuacji kryzysowej, wszystko już zajęte, a bilety zakupione. -
kuba
zawsze zostaje ci budynek przy ulicy Morskiej 350A.
sam sie zastanawialem... -
Ja jadę raczej pod namiot. Chociaż może być tak,że w czerwcu będę towarzystwa szukał,bo moi znajomi nie są jeszcze w 100% pewni :P.
-
-
teddy picker
ja na 95% będę, biletu jeszcze nie mam, czekam aż ogłoszą wszystkie zespoły. jak nic mnie nie zachwyci to pojadę tylko na pierwszy dzień na AM i na ostatni na Placebo i KoL. -
Matador.
-
-
ewaniezłazlewa*
-
kuba
-
gromcia
super! już nie moge się doczekać!! opener w tym roku genialny :D
I jedziemy pod namiot :) -
kacper
To trzeba się odpowiednio wcześnie ogarnąć i ustawić w celach skonsumowania napoju zwanego piwem bądź browcem; ) -
Anonim
Jedzie ktoś z Kujaw? Przynajmniej na 2 dzień... prawdopodobnie będę sama :/ A AM nie przepuszczę, bo nie wiadomo, kiedy znowu będą :( -
Anonim
-
vec
-
-
-
Matador.
-
Olga D.
-
Magda .
być niepoprawnym optymistą i liczyć na wygranie karnetu w radiowej trójce?
a na serio, porozmawiać z rodzicami o udzielenie wsparcia finasowego? to da się zrobić; ]
a trzeba sie spieszyc, niedlugo karnetów może już nie być. -
Anonim
Tych na 4 dni na pole namiotowe? Bo ja się jeszcze będę długo zastanawiała... :/ -
Magda .
Karnety z polem zazwyczaj najszybciej się kończą. Chociaż teraz gdy jest pewne, że radiohead przyjadą, to sporo osob pojedzie na ich koncert kosztem openera. Mimo wszystko, lepiej decyzji kupna karnetu nie zostawiać na ostatnią chwilę. -
asia
ja nie mam z kim jechać:/ 1% moich znajomych słyszał cokolwiek o AM i to z mojej strony, więc cienko