Arctic Monkeys [1442]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Nie wiem co wam się nie podobało. Ja wiele nie oczekiwałam bo to pierwszy koncert...
  • Anonim

brak kontaktu z publicznoscia.. nie umywaja sie do kooks'ów - oni pokazali ze mozna sie zajebiscie bawic i cieszyc z koncertu
  • Anonim

fail :D beznadziejni
  • Magda .

a skoro mowa o The Kooks, to jak najbardziej pozytywnie. Luke dał czadu, co nie zmienia jednak faktu, że na żywo fałszuje chlopak trochę i ma dość pospolity głos. Pod tym względem Alex bije go na głowę.
    Ja Wam mówię, że Arctic Monkeys wrócą jeszcze do Polski i pokażą, że potrafią zawładnąć publiką xD
  • Anonim

maatko, nic ci się nie podoba... Wprawdzie Alex ma faktycznie zajebiście czysty głos, ale z Lukiem nie jest tak źle... Ale na Kooksach się bawiłam lepiej. Bo obmacałam Luka... xD
  • Mardy.

I tak Wam cholernie zazdroszcze, ze mogliscie chociaz przez chwile ich posluchac. Jak nie przyjada do Polski to chyba trzeba bedzie sie wybrac za granice -.-
  • Anonim

ale publicznosc i tak sie bawila wspaniale.najbardziej mi sie podobalo gdy przy pier iwszym odcieciu 20tysia ludzi zaczęło machać rytmicznie.

dobry koncert ale dupy nie urywał.

peter,Bjorn John w namiocie duzo lepiej zagrali.

a to co pokazałi moby gaba i kooksi (moja subiektywna kolejnosc) w dniu następnym moim zdaniem mistrzostwo
  • Anonim

i tak ich kocham <3.
  • asia

dajcie im spokój- to był ich pierwszy koncert u nas, mieli zły start. mi się koncert bardzo podobał, a publika bawiła się świetnie- było największe pogo na całym openerze:P
    a kooksi mi się nie podobali
  • Kristoff

Nie trzeba mówic, że ja- 90kilka kilo żywej masy odczuwam to pogo boleśnie do dzisiaj :). Koncert był zajebisty i każdy kto był w pogo może to potwierdzić.
  • Anonim

pogo pogiem, tam pewnie zawsze jest dobra zabawa, ale kto stal troszeczke dalej juz chyba tak pozytywnie tego koncertu nie odczuwal. mam gdzies ich autokary i pioruny. przyjechali po to, zeby dac dobry koncert, a nie po to, zeby Alex robil kupe na scenie. a jezeli psulo sie to naglosnienie to jak najbardziej rozumimem jego zlosc, ale tez powinien sie opanowac troszeczke, a nie strzelac fochy na caly swiat. takie sa moje odczucia. jestem bardzo, bardzo, bardzo (i tak bez konca) zawiedziona. pokazali sie z fatalnej strony. nie przypuszczalam, ze ONI tak moga.
    ale pozloscilam sie, a i tak ich uwielbiam; D
  • Matador.

ja straciłem buty:p niestety a może stety to co zrobili Kingsi to mistrzostwo!
  • dominika

tego koncertu wolałabym nie pamiętać. zero kontaktu z publicznością, wersje wszystkich piosenek były zwolnione a alex zachowywał się jakby zjarał dwa gramy (możliwe ze tak było) i miał wszystko w dupie. nawet jak mówił do publiczności to można było zobaczyć, jak jemu się nie chce. gdyby nie Basement Jaxx, którzy byli zajebiści to chyba bym się popłakała. przyjechałam dla arcticów a oni tak mnie zawiedli. a i nie usłyszałam moich ulubionych 'szybkich' piosenek ! zamiast mnie rozbudzić, ten koncert wprawił mnie w stan, że jakby ktoś dał mi tam śpiwór i poduszkę przysnęłabym przy piosence 'Only Ones Who Know'. piosenki same w sobie były boskie jednak nie na koncert. co oczywiscie nie zmienia faktu, ze ich nowa płyta bedzie na pewno fantastyczna sądząc po nowych piosenkach, które nam zagrali:)
  • asia

moja siostra straciła sweter, koleżanka buta, a jakaś dziewczyna chyba spódnice:P liczę, że przyjadą się zrehabilitować w naszych oczach:D ale, no dobra, mogło być lepiej:P
  • Kristoff

Nie mówiąc o dwóch zdeptanych telefonach i masie dokumentów :).
  • asia

dokładnie! nie wiem, jak było z tyłu, ale ci co byli pod samą sceną i gdzieś w połowie to się bawili świetnie. ja jestem dobrym przykładem:P żywym;]
  • Kristoff

Ja też, chociaż na Basement Jaxx to byłem żywym trupem :).
  • asia

na pendulum i na prodigy też:P od skakania to myślałam, że mi nogi odpadną:D
  • Kristoff

Chodzi mi raczej o to, że na BJ nie miałem siły stać po koncercie AM. A Pendulum i Prodigy też były świetne :).
  • asia

to fakt:P ja skakałam najbardziej na 'where's your head at?', a resztę to skakałam i tańczyłam bardziej umiarkowanie:P
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)