Arctic Monkeys [1442]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • l.

ja mam tylko jedno zyczenie - fake tales of san francisco!!!!!

choc w australii nie grali niestety, a nie wiem czemu bo to zajebisty kawalek na koncert...
  • Litha

Do Me A Favour i prawdopodobnie dostanę palpitacji serca :P
  • Kristoff

Ja mam nadzieję, że przypieprzą z całą energią- Brianstorm i Still Take You Home, i bedzie zajebiście :)
  • Litha

Ja mam nadzieję, że przypieprzą wszystko co mają do przypieprzenia xDD

A w ogóle to fajnie by było jakby oprócz tych standardowych utworów, które grają zawsze dali jakiś bonus.. np coś z b-side'ów albo z epki.. Albo jakiegoś Riot Vana tudzież Only Ones Who Know.. no i jestem ciekawa czy będzie Mardy Bum. Rozpłynęłabym się :D
  • Kristoff

Ciekawie by było jakby też z 4-5 nowości zagrali.
  • jan žižka z trocnova

najlepiej niech grają non stop od 2 do 5 lipca, c'nie?
  • Kristoff

Nie :). Materiału by zabrakło.

A poza tym w moim przypadku to nie jest atrakcja nr 1 :).
  • d y m!

właśnie z nowościami to jest tak, że z jednej strony fajnie usłyszeć coś nowego, ale jednak jak się zna, to jest opcja nieprzeciętna.

Kristoffie, a jaka jest Twoja atrakcja nr 1?
    Ja na Crystal Castles MEGA licze. :D
  • Kristoff

Faith No More i Kings Of Leon.

No z tymi nowościami masz racje, ale jestem już tak ciekawy tej nowej płyty, że liczę, że jutro (!) jej nam nie oszczędzą :P.
  • d y m!

kurwa, jak to zajebiście brzmi:

JUTRO ARCTIC MONKEYS!
  • asia

ja chcę 'i bet that you look good on a dancefloor'!!!:D
  • bogna

http://www.dziennik.pl/kultura/konc...

pozostawię bez komentarza...
  • vec

no to szybko nie wrócą...
  • jan žižka z trocnova

taka była moja pierwsza myśl po przeczytaniu.

Ż A L
  • Anonim

Wchodzi Alex na scenę, a tam ma więcej włosów niż twarzy... Ale w sumie...
  • EwaJulia

Może alex bał się zejść ze sceny bo go piorun trafi... Najpierw zepsuła sie im klimatyzacja potem w autokar walnął piorun, dla nich to też to nie była przyjemną podróż. miejmy nadzieję ze przyjadą jeszcze raz i sie poprawią.
  • Anonim

Też mam taką nadzieję. A w kwestii tego nagłośnienia, miałam wrażenie, że Alex wkurzył sie bardziej niż my...
  • jan žižka z trocnova

nie dziwie mu się;p
  • Magda .

spieprzyli, nie ma co ukrywać. Ja rozumiem, że mieli parę przygód w drodzę do polski, ale koncert był słaby. Chyba nie tylko ja oczekiwałam czegoś lepszego. Kontakt Alexa z publicznością zerowy.
    Oj, nie popisali się.
    Czuje się mocno zawiedziona i liczę że wpadną na jesieni do polski, by się zrehabilitować.
  • vec

"A spokesperson for the festival later told NME.COM that the sound failure was due to an issue with Arctic Monkeys' sound desk."

W sumie to nie wina sprzętu Openera... Ale tak czy siak się pewnie obrazili, że zepsuliśmy im początek europejskiej trasy...
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)