Arctic Monkeys [1442]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dominika

23 urodziny ma dziś chłopina. Ja bym mu życzyła żeby był dalej jaki jest i żeby głos miał taki jaki ma;p. I już.
  • jan žižka z trocnova

taaaaaaaaaaak ja się podpisuję obiema ręcyma

i żeby mu się w ogóle dobrze w życiu wiodło, i miłości dużo, ha! ^^
  • Kristoff

A ja podpisując się pod życzeniami, zrobię mu też mały prezent i zmienię nazwę wątku na taką, żeby służyła trochę dłużej, bo jak zaczniemy robić wątki z okazji każdego takiego wydarzenia to będzie ładny spam. A Alex przecież by tego nie chciał, riiiight?
  • Anonim

podpisuje sie wszystkim kończynami pod życzeniami. nawet zaśpiewałabym 'happy birthday', ale mój głos pozostawia wiele do życzenia...bywa nie zaśpiewam jak Marilyn Monroe prezydentowi JFK, ale i tak jeszcze raz mu życzę wszystkiego najlepszego; p; p; p
  • ..Pi.eM..

no i szczesliwego nowego roku
  • asia

ja mogę zaśpiewać jak Marylin Monroe tylko nie mam takiej sukienki;]
    głosu też nie mam jak Alicia Keys, ale dla Alexa, jako genialnego muzyka- poświęcę się i zaśpiewam!;P
    wszystkiego najlepszego!
  • Anonim

sukienkę mogę ci pożyczyć; D
  • asia

>Catalina. wrote:
    >sukienkę mogę ci pożyczyć; D

to sprowadźmy alexa na imprezkę i tam zaśpiewam;P
    ktoś chce być chórkiem??;]
  • jan žižka z trocnova

jaaaaaaaa!

ja już dzisiaj za niego piłam nawet..

ekhm. "piłam".
  • asia

mam nadzieję, że też kiepsko śpiewasz, żeby był zgrany duet;]
  • vec

dobra, ja się dziś dopiero obudziłam z gronem, ale zostawiałam życzenia na lastfm, gdzie się da. whatever.
    życzę mu koncertu w polsce bo tu ma najlepszą publikę, ale dziś to pewnie już tylko kaca leczy!
  • asia

w POlsce to tak naprawdę to mało kto zna arctic monkeys
    kulka w łeb
    zaścianek
  • Anonim

bywa.
    niestety, ale czego można się spodziewać w miejscu, gdzie rządzi feel i dodzia ?
  • asia

fakt
    Cfeel jest żałosny
    Lodzia jest już tak nudnaaaaa, że aż żal oglądać

dobrze, że są w Polszy jeszcze jacyś fani indie rocka;D
  • Kristoff

Ze znajomością AM nie jest tak źle (Zobaczcie ile ludzi jest zapisanych do tego grona i porównajcie np. z Kings Of Leon). W okolicach wydania pierwszej płyty był spory szum w mediach.
  • asia

ludzie nie znają ani arcticów ani KoL;]
    zaścianek dody i cfeela
  • Litha

E tam, zdziwilibyście się; ) Ja kiedyś myślałam tak samo.. w ogóle wydawało mi się, że nigdy nie spotkam w swoim mieście nikogo z podobnym gustem muzycznym (:P).. a okazuje się, że mnóstwo ludzi zna Małpy.. i nie tylko. Indie i alternatywa znowu stają się modne, niestety zajmując miejsce emo. Tylko mnie nie linczujcie za to co piszę.. nie chodzi mi o to, że emo i indie mają coś wspólnego... ale te wszystkie głupie dzieci, które za wszelką cenę chcą być "jakieś" podążają za trendami jak ślepi. Emo przestało być modne, stało się jedynie powodem do kpin to wszystkie te bezbarwne h&m'owe dzieci musiały znaleźć sobie nowy "pomysł" na siebie. Open'er popularny, sporo koncertów w PL typu Franz Ferdinand.. więc padło na ten rodzaj muzyki. Chociaż jeszcze gorzej jest z electropopem typu Klaxons. No i teraz wszyscy się lansują w dużych okularach, kolorowych ciuchach, podniecają Beatlesami, Marylin Monroe i Audrey Hepburn. Ech...
  • vec

myślę, że temat o electro, klaxons i innych tym podobnych zespołach jest zupełnie inny, leeecz myślę, że wyżej wymienieni panowie na K też mają coś związane z lekką kaską. chodź tutaj słowo komercja jest za dużym określeniem.
    a opener to opener. trzeba być przygotowanym na to, że jeżeli będą tam am lub kol (muszą! muszą!) to jednak jest to tylko festiwal i znajdą się tacy co uważają się za wielkich fanów bo znają TYLKO najnowszą płytę i wiedza na temat danego zespołu się zamyka. a b-side z albumów to kosmos dla nich.
    ale robimy offtop.
  • Anonim

najlepszego. kolo jest ode mnie o rok starszy wiec salut alex wpadnij wieczorem na wódeczke i to ze sprzedales 1000 500 2 900 plyt nie znaczy ze masz pic grey goose. elo! z drugiej strony warto okreslic siebie i sluchac tego co ci sie zywnie podoba bez wzgledu na mode. moje typy klaxons, TLSP, Bloc Party szczegolnie 3cia plyta, a Franz Ferdinand wcale nie znam... to zle? nie sadze.
  • Chmiel

ja jestem pol roku od niego starszy to mi dzien dobry moze mowic:P

mi to osobiscie nie przeszkadza ze tak malo osob albo faktycznie nie zna,albo sie z tym nie obnosi ze zna takie kapele jak AM,Block Party itp bo bym chyba sie zalamal jakbym zobaczyl taka mloda,rozowa dziewczynke,w mini spudniczce,szmul od malolata ktora piszczy do plakatu alexa w empiku. taka muzyka jest dla ludzi myslacych ktorzy maja troche odwagi przeciwstawic sie panujacym trendom muzycznym(feel,radio eska) i chca wlozyc troche wysilku w to zeby znalesc,bylo nie bylo,lekko niszowa muzyke w naszym kraju. i chwala za to organizatorom openera ze taka muzyke promuja.grona i liczba gronowicza(moze nie jakas super duza,ale zawsze) moga napawac faktem ze za pare lat nie wszystko bedzie feelowate i dodowate w tym kraju.
  • 1
  • 2
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)