Arctic Monkeys [1442]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Katia

kawałek jest boski a teledysk calkiem nice taki inny :] pomieszanie z poplątaniem ale stylowe; ]
  • Anonim

Moim zdaniem to teledysk pasuje do całego kawałka: sieje spustoszenie w mózgu ale ciężko go przestać słuchać u mnie na glosnikach leci juz chyba setny raz odkąd go sciagnalem =D i ciekawe jak do takiego pociętego kawałka te laski jakiś układ taneczny wykombinowały bo osobiscie sobie tego jakos nie wyobrazam :)
  • Anonim

ogólnie pomieszanie z poplątaniem, ale podoba mi się :)
    ale w pamięci utkwił mi teledysk 'the view from the afternoon'
    http://www.youtube.com/watch?v=qtwK...
    świetny.
  • ddddd

ostry i nie przewidywalny ... nice :&
  • a

śmieszny jest...tylko tancerki trochę mi nie pasują:P
  • Weronik.

te tancereczki w sumie nieźle się ruszają, ale zupełnie nie były tam potrzebne... Teledysk ostry, w ogóle się połapać nie można.... I jakoś tak mi się lepiej słucha Brianstorm, gdy go oglądam.. :D
  • Weronik.

>.obojętna. napisała:
    >ale w pamięci utkwił mi teledysk 'the view from the
    >afternoon'
    >świetny.

Moja ukochana piosenka AM...; D

• paulina

teledysk fajny pominę tancereczki bo nie pasują mi one tam...jeszce jest tam bardzo krótki fragment jakby szły młotki co mi się kojarzy z Pink Floydami i piosenką Another brick in the wall tyle że tam o ile pamiętam "szły" cyrkle czy jakoś tak
  • a

mnie też nie pasują. ale i tak teledysk fajny;D
  • Black Whisper

Hmm, nawet niezłe. Tancerki też mnie zdziwiły, ale nawet się przyzwyczaiłam. A ogólnie ciekawy pomysł na klip.
  • Anula Kosmolina.

Teledysk i piosenka są boskie... Mnie podczs oglądania ciarki przeszły po plecach. A tencerki?? Moim zdaniem dodają pewnego trafnego uroku temu klipowi :D
  • łyżka

Dlaczego mi nikt nie powiedział, że jest już (i to od dawna) teledysk do Fluorescent Adolescent...

http://www.youtube.com/watch?v=N64Q...
  • Wieczór

w sumie FA to moja chyba ulubiona piosenka z płyty, a ten teledysk też mi się całkiem podoba;)

też jakoś niedawno go widziałam na MTv2
  • Johnny

bardzo dziwny jest, ale mimo wszystko cos w sobie ma.
  • Działaczka Podziemia

> bardzo dziwny jest, ale mimo wszystko cos w sobie ma.

oj od razu dziwny =] po prostu nie jest taki jak wszystkie i to sie liczy
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)