-
Lena.
Ciekawy pomysł, ale taki nie małpiasty.
I tylko te tancerki zbędne :P
http://www.youtube.com/watch?v=30w8... -
ewa
piosenka nawet spoko tylko szkoda, że Alex ma taki trochę przerobiony głos, a teledysk jest bardzo twarzowy.
kurde złamałam swoją zasadę, żeby czekać do oficjalnej premiery. -
Jula
To nie było jeszcze premiery? To jak ten teledysk leciał dziś na MTV2... -
-
AshtrayGirl
-
ewa
ja też widziałam dzisiaj, ale mi się zdawało, że premiera 16 kwietnia, a to chyba wtedy singiel w sklepach jest. -
Anonim
genialne dziś rano na mtv2 widziałem strasznie przypasowało arctic monkeys zmienili się na dobre czy na złe zobaczę po usłyszeniu reszty płyty -
Anonim
no naprawde nie jest żle!!!!!!!! a tak sie balem zeby nie wypuścili jakiegos dziadostwa , wciaz sie martwie ale ten kawalek jest BARDZO fajny pokladam nadzieje w malpkach .... -
l.
-
Lena.
-
łyżka
dziwny ten teledysk. nie. nie podoba mi sie... jak juz chcieli zeby ktos tanczyl to mnie mogli wziasc:) no moze lepiej nie. ale piosenka jest ok. -
Anonim
fakt fakt teledysk jest beznadziejny tzn ciekawy ale bez tych tancerek
-
ad.
-
Margot
ee strasznie dziwaczny , namieszali potwornie , oni grają , urywki jakiegoś filmu , kolorowe światła i te tancereczki; /; P taki ooo , nic specjalnego brak to tz. ciągu przyczynowo skutkowego =]
osobiście wole jak teledysk tworzy spójną całość :) ... ale piosenka spox -
-
Anonim
mnie sie osobiscie wydaje ze te tancerki jak i te "fragmenty filmu" są po prostu wstawione jako element sarkastyczno-ironiczny czyli dla popularnej zrzuty; p w koncu chyab kazdy pamieta ten cover girls aloud znaczy panowie maja ironiczne poczucie humoru , i spory dystans do popularnosci... -
Anonim
... i do calego swiata show biznesu , co nei zmienia faktu ze teledysk ten jest srednio udany -
e
Ludzie, te "tancereczki" to oczywisty element prześmiewczy (na ten cały show biznes). Znając ich, można się spodziewać takiego sarkastycznego stosunku do tego bagna. -
Anonim
-
Whatever People Say
Teledysk swietny bo orginalny a nie w stylu po star czyli historyjka jak to laska ucieka z domu lub inne gowno;] ten teldysk jest stylowy a piosenka swietna mhmm Artcic bedzie ejszce bardziej czadowy na nowej plycie;] -
Anonim
bez przesady jedna piosenka jak na razie jednak jeśli reszta piosenek będzie na podobnym poziomie czeka na kolejna świetna płyta -
big zu.;)
w sumie nie wiadomo co o tym teledysku sądzić... przemknęło mi przez głowę że te lasencje trzęsące tyłkami to może taka subtelna parodia? bo trzeba przyznać, że wybitnie tam nie pasują. jedyne, co mi się podoba, to te urywki z, bądź co bądź dość ohydnych, filmów Salvadora Dali. ale wszystko wskazuje na to, że niestety małpki zmieniają swój wizerunek. smutne, acz prawdziwe...