-
Maku
Siema,
chciałbym założyć zespół - od podstaw...szukam gitarzysty/ów, perkusisty oraz basisty, siebie widziałbym raczej na wokalu ew. jakieś podstawy na gitarze.
Jestem amatorem - nigdy wcześniej nie grałem w zespole...ale zawsze musi być ten pierwszy raz:P
Jesli chodzi o muzykę, jakiej słucham, to myślę, że jest dosyć zróżnicowana...trudno określić.
Moje ulubione zespoły to Oasis, Arctic Monkeys, U2, Metallica, Jamiroquai...
ale ogólnie nie zamykam się na żaden gatunek czy też styl muzyczny, więc sprawa muzyki, jaką chciałbym grać, jest otwarta:)
Jeśli ktoś z Was gra na którymś z wyżej wymienionych instrumentów i byłby otwarty i chętny, żeby spróbować czegoś nowego to zapraszam i proszę o kontakt na gronie lub na maila: maku1987@tlen.pl
Wiek i doświadczenie nie mają znaczenia. Liczą się przede wszystkim entuzjazm i dobre chęci. Plusem byłoby oczywiście, gdybyście byli z Warszawy lub okolic.
Gra przede wszystkim dla Naszej przyjemności i satysfakcji...zobaczymy jak to się rozwinie.
Cheers! -
jan žižka z trocnova
-
Anonim
hmm ja gram na gitarze ze 2,5 roku szukalbym raczej czegos w stylu indie rocka. Troche sie boje tej twojej metallici ale pomysle :P -
jan žižka z trocnova
-
-
Anonim
-
jan žižka z trocnova
-
-
vec
-
Litha
-
jan žižka z trocnova
spoko spoko jak już będę gwiazdą(hahaha) to wejdziecie za darmo i was na backstage jeszcze zaproszę;p