-
Edyta Maliszewska
-
Anonim
-
Edyta Maliszewska
-
Anonim
-
-
Edyta Maliszewska
-
Anonim
na perke by się przydali, ale raczej jakieś stronki po polsku, po angielsku się gubię; ) -
Edyta Maliszewska
gdybys sie uczyl angielskiego (zapewne w szkole to zlewasz) ...; ] to nawet bys rozumial co oni spiewaja :D -
Hang The DJ
>Włóczykij napisał
>na perke by się przydali, ale raczej jakieś stronki po
>polsku, po angielsku się gubię; )
Wystarczy się dobrze wsłuchac i trochę poeksperymentować bo perkusje nie są trudne z tego co mi się zdaje. Choć nawet gdyby były to perkusistka ode mnie z kapeli po przesłuchaniu pare razy kawałku zagra wszytko, jedynie przejsia jakoś kombinuje sama albo troche przerabia.
-
Edyta Maliszewska
-
Ш αc ђ ο
http://www.911tabs.com tu sie wszystko znajdzie... a przynajmniej co popularniejsze; P -
aleksandra
czy mi się wydaje, czy naprawdę melodia mardy bum jest uderzająco podobna do happysad-jeszcze,jeszcze? zobaczcie sobie akordy, pfiii :D -
Hang The DJ
Rytmy i akordy są bardzo podobne w wielu piosenkach poprostu wszystko zostało już wykorzystane. Tak już jest i nic na to się nie poradzi sam wiem jak czasami w kapeli nagle słyszę piosenkę która akordami jest prawie identyczna. Dlatego trzeba nadrabiac niepowtarzalnął solówką i wokalem. -
aleksandra
"...i wokalem", właśnie, Turner chrypi jak mutujący chłopiec, a co za tym idzie to jest oryginalne i urocze:]