Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Edyta Maliszewska

kto mi poda strone z tabami piosenek AM na bassss ??; ]
  • Anonim

Ooo na perkusje tez by sie przydały ^^
  • Edyta Maliszewska

albo wszyscy sobie to olali albo poprostu nikt nie gra.... :PPP
  • Anonim

http://www.ultimate-guitar.com/tabs...

poszukaj tu na pewno będą
  • Edyta Maliszewska

dziekuje bardzo :PP
  • Anonim

na perke by się przydali, ale raczej jakieś stronki po polsku, po angielsku się gubię; )
  • Edyta Maliszewska

gdybys sie uczyl angielskiego (zapewne w szkole to zlewasz) ...; ] to nawet bys rozumial co oni spiewaja :D
  • Hang The DJ

>Włóczykij napisał
    >na perke by się przydali, ale raczej jakieś stronki po
    >polsku, po angielsku się gubię; )
    Wystarczy się dobrze wsłuchac i trochę poeksperymentować bo perkusje nie są trudne z tego co mi się zdaje. Choć nawet gdyby były to perkusistka ode mnie z kapeli po przesłuchaniu pare razy kawałku zagra wszytko, jedynie przejsia jakoś kombinuje sama albo troche przerabia.
  • Edyta Maliszewska

no wiesz..... nie wszyscy sa tacy kreatywni :P
  • Ш αc ђ ο

http://www.911tabs.com tu sie wszystko znajdzie... a przynajmniej co popularniejsze; P
  • aleksandra

czy mi się wydaje, czy naprawdę melodia mardy bum jest uderzająco podobna do happysad-jeszcze,jeszcze? zobaczcie sobie akordy, pfiii :D
  • Hang The DJ

Rytmy i akordy są bardzo podobne w wielu piosenkach poprostu wszystko zostało już wykorzystane. Tak już jest i nic na to się nie poradzi sam wiem jak czasami w kapeli nagle słyszę piosenkę która akordami jest prawie identyczna. Dlatego trzeba nadrabiac niepowtarzalnął solówką i wokalem.
  • aleksandra

"...i wokalem", właśnie, Turner chrypi jak mutujący chłopiec, a co za tym idzie to jest oryginalne i urocze:]