Arctic Monkeys [1442]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Klaudyna

kupisz oryginał zanim przesłuchasz?
    oo podziwiam!
    ja kupie oryginal jak stanieje.... chociaz w sumie 'whatever...' kupilam wczesniej, ale od razu wyjatkowo tanie bylo.
  • merry mary

uuuh ale oni dojrzeli muzycznie... i pod względem kompozycyjnym, aranżacyjnym i wykonawczym... baaaardzo mi się podoba; )
  • Anonim

A to juz nie koncertowe

Arctic Monkeys - Favourite Worst Nightmare
    1. Brianstorm
    2. Teddy Picker
    3. D Is For Dangerous
    4. Balaclava
    5. Fluorescent Adolescent
    6. Only Ones Who Know
    7. Do Me A Favour
    8. This House Is a Circus
    9. If You Were There, Beware
    10. The Bad Thing
    11. Old Yellow Bricks
    12. 505

http://rapidshare.com/files/2490195...
  • iam technoman

nową płytę posiadam od wczoraj. na raźnie jest tak w miarę, ale znając życie głębsze wsłuchanie sprawi, że polubię to CD.
  • "Secret dance of snakes"

masz ją w super jakości bez żadnych trzasków? :)
  • Klaudyna

z tego co wiem nie ma jeszcze wersji bez trzaskow
    sciagnelam ich chyba 600 i wszedzie balaclava sie zacina :?
  • "Secret dance of snakes"

kurde ten kolo co zamiescil w necie jedyna jak na razie wersje nowej plyty moglby tę balaclave jeszcze raz zgrac :P
  • ASIA

przesłuchałam do połowy i już myślałam, że sie nie zetnie a jednak niestety.. no ale to niuans, da się wytrzymać :p ogólnie bardzo pozytywnie :)
  • e

Jest naprawdę dobrze. Zdawkowo, ale co ja się będę rozpisywał...
  • olga.

ja rowniez jak niektorzy czekam na oryginał. dam chłopakom zarobić a co!
  • e

Ale zawsze warto najpierw posłuchać, a potem kupić oryginał. To jest całkiem zdrowy układ, tak mi się przynajmniej wydaje.
  • e

A oryginał kupić wypada, o ile nie trzeba.
  • Mateusz

... od miesiaca przebieralem nerwowo nogami i zastanawialem sie co nasze malpki nagraja i musze przyznac, ze po mistrzowskim brianstormie bylem zafascynowany brzmieniem jakie dopracowali na przestrzeni roku, a reszta kawalkow z plyty to czyste perly, zeby nie powiedziec brylanty muzyczne...

...a jak Wy odbieracie nowy krazek?
  • ciasteczkowam

ah. plyta jest wspaniała, moje ulubione to:
    Fluorescent Adolescent, D Is For Dangerous, Balaclava, ale wszytskie są suuuper <3
  • Anonim

Jestem właśnie po pierwszym przesłuchaniu i już śmiało mogę stwierdzić, że takiej świetnej płyty ajjt jeszcze nie było! :D WSZYSTKIE piosenki są genialne, AM wydaje mi się po prostu wyróżniać muzyką wśród zespołów rockowych. Czekałam na tą płytę z wielkim zniecierpliwieniem od... premiery poprzedniej płyty i mam... Spełniło się moje marzenie :D Nareszcie mogę spać spokojnie... Chociaż tak właściwie to wszystkie noce spędzę na słuchaniu Favourite Worst Nightmare.
  • Misiek

kupujcie plyte. trzeba chlopakow wspierac.
  • heniek

w porownaniu do 1 plyty to słabo słabo... ale i tak na plus. stracili moc a szkoda...;)
  • paulina

wersja bez trzaskow + nawet malutki bonusik koncertowy
    505 miazdzy moim zdaniem,reszta troche blado,mam dziwne wrazenie ze sie za bardzo uspokoili,na nastepny singiel typowalabym chyba teddy picker
  • Mateusz

oj nie zgadzam sie z Toba, poniewaz poeksperymentowali z brzmieniami i dali popis muzyczny :) a jesli chodzi o kolejnego singla to zdecydowanie zgadzam sie z przedmowczynia-teddy picker jest najlepszym kawalkiem
  • Anonim

Jeszcze się nie osłuchałam,ale ..hmm inna..ogromnie się różni od pierwszej..jak na razie tylko old yellow bricks wpadło mi w ucho i oczywiscie brainstorm, jeszcze kilka niezłych pozycji..nawet nie połowa płyty mi się podoba..ale zobaczymy..
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)