- 1
- 2
-
mat
Zespół Arctic Monkeys (fot. EMI Music Polska) szykuje trzeci longplay. Kwartet wybrał już producenta. Nad brzmieniem dzieła czuwać będzie James Ford znany z Simian Mobile Disco. - Jest jeszcze trochę za wcześnie, aby mówić o kierunku, który zamierzamy obrać, ale na pewno mamy już jeden przebój - wyjawił Ford.
- Będzie też bardziej psychodelicznie i niewykluczone, że pojawią się elementy R&B.
Twórca produkował płytę "The Age Of The Understatement" duetu The Last Shadow Puppets, w którego skład wchodzą frontman Arctic Monkeys, Alex Turner, oraz Miles Kane z The Rascals.
info: wp.pl -
-
mat
haha, watek o nowej plycie am?:D
to sa raczej jakies teksty osob, ktore pisza, by cos bylo, nie ma znaczenia czy to ma sens:P -
-
Anonim
-
Litha
http://muzyka.onet.pl/0,1780254,new...
http://muzyka.onet.pl/0,1791385,new...
i tu najnowszy:
http://muzyka.onet.pl/0,1797693,new...
Psychodelia, r'n'b, agresywny ? Nie za dużo tego, panowie ? :P -
mat
haha, to samo mowil chris martin z coldplay przed wydaniem ostatniej plyty. mialo nie byc pianina i miala byc mocniejsza plyta.
poza tym producent plyty nie zajmuje sie raczej taka muzyka. przykladem jest tlsp. choc moze to sie zmieni.
( wreszcie jest normalny temat, a nie wymioty jak by fanow/fanek tokio hotel:) ) -
Anonim
psychodelia - ok. agresja - no.. ok. r'n'b? ciężko mi jest wyobrazić sobie tę nową płyte :)
niech tworzą i zadziwiają! :D -
jan žižka z trocnova
-
Litha
A ja jednak myślę, że oni wiedzą co robią; ) Przecież nie zaczną śpiewać z Rihanną czy inną Beyonce.
Nie ma się co nastawiać. Oni pewnie sami jeszcze nie wiedzą jaka ta płyta będzie to co dopiero my; ) -
Chmiel
NApisane ze beda elementy r'n'b a nie ze cala plyta taka bedzie. Pewnie zaprosza kogos zeby z nimi zaspiewal i to by bylo na tyle.
Boskie zdjecie Marlen:D -
Mateusz
tak samo jak klaxonsi zaspiewali z rihanna na brit awards i nic wielkiego sie nie stalo. -
Anonim
dla mnie tez nie ma to wiekszego znaczenia... moze to byc nawet dobry cover kiczowej piosenki (jak cover Rihanny nagrany przez Vanilla Sky). Byleby to ona śpiewała z nimi a nie oni grali z nia.... -
Litha
Rany, jakie czarne scenariusze..
Wybaczcie, ale nie wyobrażam sobie Rihanny i Małp w jednej piosence :P -
-
Anonim
-
Chmiel
AM nie sa juz jakas podrzedna,malo znana kapela zeby musieli sie promowac takimi wystepami.
Mysle ze to Dizzee Rascal z nimi wystapi jak na koncercie w Glastonbury i to bedzie ten watek r'n'b. -
Litha
Ja też obstawiam, że będzie to Dizzee i wcale by mi to nie przeszkadzało : D -
Chmiel
Chociaz jedna osoba sie ze mna zgadza:D
Mysle ze kawalek z Mike'm Skinnerem z The Streets tez bylby ciekawy.
I czego wy sie spodziewaliscie?? Ze z Rihana cos nagraja:> -
Litha
Dizzee jest naprawdę fajny. Ja w sumie nic do rapu nie mam generalnie, ale jednak nie jestem wielka fanką. Dizzee ma b. fajne aranżacje.
O AM i The Streets też mogłoby być dobre! :) -
Anonim
a ja wolalabym zeby nagrali z kims innym ( np. z santana) to mogloby tez miec calkiem fajny efekt. -
Matador.
- 1
- 2