Arctic Monkeys [1442]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mat

Zespół Arctic Monkeys (fot. EMI Music Polska) szykuje trzeci longplay. Kwartet wybrał już producenta. Nad brzmieniem dzieła czuwać będzie James Ford znany z Simian Mobile Disco. - Jest jeszcze trochę za wcześnie, aby mówić o kierunku, który zamierzamy obrać, ale na pewno mamy już jeden przebój - wyjawił Ford.

- Będzie też bardziej psychodelicznie i niewykluczone, że pojawią się elementy R&B.

Twórca produkował płytę "The Age Of The Understatement" duetu The Last Shadow Puppets, w którego skład wchodzą frontman Arctic Monkeys, Alex Turner, oraz Miles Kane z The Rascals.

info: wp.pl
  • Kristoff

O stary, ale szybki jesteś!

Mamy już o tym wątek...
  • mat

haha, watek o nowej plycie am?:D

to sa raczej jakies teksty osob, ktore pisza, by cos bylo, nie ma znaczenia czy to ma sens:P
  • Anonim

no a to są przynajmniej jakieś konkrety.
    brawo :D
  • Litha

http://muzyka.onet.pl/0,1780254,new...
    http://muzyka.onet.pl/0,1791385,new...

i tu najnowszy:
    http://muzyka.onet.pl/0,1797693,new...

Psychodelia, r'n'b, agresywny ? Nie za dużo tego, panowie ? :P
  • mat

haha, to samo mowil chris martin z coldplay przed wydaniem ostatniej plyty. mialo nie byc pianina i miala byc mocniejsza plyta.
    poza tym producent plyty nie zajmuje sie raczej taka muzyka. przykladem jest tlsp. choc moze to sie zmieni.

( wreszcie jest normalny temat, a nie wymioty jak by fanow/fanek tokio hotel:) )
  • Anonim

psychodelia - ok. agresja - no.. ok. r'n'b? ciężko mi jest wyobrazić sobie tę nową płyte :)
    niech tworzą i zadziwiają! :D
  • jan žižka z trocnova

wszystko, tylko nie r'n'b....

bo ich znienawidze.
  • Litha

A ja jednak myślę, że oni wiedzą co robią; ) Przecież nie zaczną śpiewać z Rihanną czy inną Beyonce.
    Nie ma się co nastawiać. Oni pewnie sami jeszcze nie wiedzą jaka ta płyta będzie to co dopiero my; )
  • Chmiel

NApisane ze beda elementy r'n'b a nie ze cala plyta taka bedzie. Pewnie zaprosza kogos zeby z nimi zaspiewal i to by bylo na tyle.

Boskie zdjecie Marlen:D
  • Mateusz

tak samo jak klaxonsi zaspiewali z rihanna na brit awards i nic wielkiego sie nie stalo.
  • Anonim

dla mnie tez nie ma to wiekszego znaczenia... moze to byc nawet dobry cover kiczowej piosenki (jak cover Rihanny nagrany przez Vanilla Sky). Byleby to ona śpiewała z nimi a nie oni grali z nia....
  • Litha

Rany, jakie czarne scenariusze..
    Wybaczcie, ale nie wyobrażam sobie Rihanny i Małp w jednej piosence :P
  • Anonim

no ja też... no może jako chórek; P
  • Chmiel

AM nie sa juz jakas podrzedna,malo znana kapela zeby musieli sie promowac takimi wystepami.

Mysle ze to Dizzee Rascal z nimi wystapi jak na koncercie w Glastonbury i to bedzie ten watek r'n'b.
  • Litha

Ja też obstawiam, że będzie to Dizzee i wcale by mi to nie przeszkadzało : D
  • Chmiel

Chociaz jedna osoba sie ze mna zgadza:D

Mysle ze kawalek z Mike'm Skinnerem z The Streets tez bylby ciekawy.

I czego wy sie spodziewaliscie?? Ze z Rihana cos nagraja:>
  • Litha

Dizzee jest naprawdę fajny. Ja w sumie nic do rapu nie mam generalnie, ale jednak nie jestem wielka fanką. Dizzee ma b. fajne aranżacje.
    O AM i The Streets też mogłoby być dobre! :)
  • Anonim

a ja wolalabym zeby nagrali z kims innym ( np. z santana) to mogloby tez miec calkiem fajny efekt.
  • Matador.

oby tekstowo dorównała pacynką.
  • 1
  • 2
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)