Arctic Monkeys [1442]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

HIM, FALL OUT BOY, IRON MAIDEN, MEALLICA, JOAN JETT, JUSTIN TIMBERLAKE, MARYLIN MANSON
  • natalia.

amy winehouse, rhcp, maria mena...
  • Gabryśka

akurat, blinka
  • Justii

happysad,myslovitz,cool kids of death,good charlotte,blink 182,nirvana, green day,red hot chilli pepers,system of a dovn,tede,paresłów, ... czasem nelly furtado i justina xD
  • groszek

tego co dobre
  • Księżniczka Anna

zauwazylam ze jesli ktos slucha arctic monkeys to jego zainteresowania muzyczne czestokroc krąża wokół podobnej tematyki.tzn chodzi mi o to ze jesli ktoś ich słucha to np.jakies kalwi i remi(wygonić ich:D) nie nalezy do ich ulubionych wykonawcow:] mam nadzieje ze nie skomplikowałam tego co chciałam powiedziec...
  • pshyk

The Kooks, We are scientists, Franz Ferdinand, Muse, Nirvana, Placebo etc.
  • Justii

>meravigliosa creatura napisała:
    >zauwazylam ze jesli ktos slucha arctic monkeys to jego
    >zainteresowania muzyczne czestokroc krąża wokół podobnej
    >tematyki.tzn chodzi mi o to ze jesli ktoś ich słucha to
    >np.jakies kalwi i remi(wygonić ich:D) nie nalezy do ich
    >ulubionych wykonawcow:] mam nadzieje ze nie skomplikowałam
    >tego co chciałam powiedziec...

zwykle tak jest xD popieram żeby ich wygonic xD
    zapomniałam o hey,guano apes, billy talent, 30 seconds t mars, fall out boy... i pewnie o czymś jeszcze, zawsze o czymś zapominam xD
  • Black Whisper

BrainStorm
    Placebo
    Coldplay
    Green day
    My Chemical Romance
    Muse
    Red Hot Chili Peppers
    Lostprophets
    Simple plan
    Panic! At the disco
    Fall Out Boy
    Billy Talent
    Razorlight
    Kasabian
    Kaiser Chiefs
    The cloud room
    Blink 128
    AFI
    The academy is...
    Good Charlotte
    The killers
    The strokes
    The kooks
    Myslovitz
    Keane

Pewnie też o czymś zapomniałam.. o 30STM jeszcze. No i wiele innych w sumie, tylko już teraz wyleciało z głowy
  • Skye

a ja lubię od czasu do czasu dla odmiany posłuchać innego rodzaju muzyki
    a dla przykładu: matt kowalsky, fisz emade, raz,dwa,trzy, o.s.t.r, skye edwards, lamb, cansei de ser sexy, hot chip, husky i inne takie tam :D
  • aleksandra

mainstreamowe indie, powiedzmy Franz Ferdinand itd, stare indie (no mw.) typu Sonic Youth, VU, od 3 i pół tygodni polska muzyka, głównie Vavamuffin. Jak mam ochotę się odciąć to słucham Nine Inch Nails. Razi mnie bardzo, gdy wokalista nie potrafi śpiewać.
  • zaczarowana dorożkarka

The Kooks, Modest Mouse, The Fratellis, The Cloud Room, The Car Is On Fire,

Dave Brubeck Quartet, Michael Buble :D
  • Anonim

>mervie napisała:
    >cansei de ser sexy

music is my hot hot sex :D bossskie.
    ale ja wole paniców (bo lying is i bo było w "closer" xD). no a poza tym damien rice, emiliana torrini i co tam jeszcze hm.
    czesto zdarza mi sie tez sluchac patricka wolfa albo incubusa albo tez wir sind helden
    wszyssstkiego slucham co dobre.; )
  • Anonim

zabawne ze pisza glownie dziewczyny, ale wracajac do tematu:

Led Zeppelin, Black Sabbath (oraz solo Ozzego i Dio), Pink Floyd, Deep Purple, Hunter, Iron Maiden, AC/DC, Kaiser Chiefs, The Answer, The Clash, The Doors, Jimi Hendrix, Myslovitz, Red Hot CHilli Peppers, Hunter, Saxon, SOAD, KAtie Melua, P.O.D., Guano Apes, Hammerfall, Lodger

troche tego jest, troche...
  • Anonim

blur, radiohead, razorlight, green day, new model army, spiritualized, sigur rós, RHCP & the libertines
  • Adam

Editors, Interpol, U2, The Fratellis, The Kooks, The Killers, Maximo Park, Keane, T.Love
  • I'm a fake

fall out boy, panic! at the disco, my chemical romance, good charlotte, the academy is, 30 seconds to mars, billy talent, placebo, happysad.
  • Anonim

velvet revolver
  • karolina

the kooks, the killers, the strokes, interpol, franz ferdinand, be your own pet, MCR, muse, panic! at the disco, the streets
  • Anula Kosmolina.

- Franz Ferdinand,
    - The Killers,
    - The Kooks,
    - Travis,
    - Placebo,
    - Bloc Party
    - Myslovitz
    - Happysad
    - Muse
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)