Arctic Monkeys [1439]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • karolina

gdzie panowie tego lata na kontynencie grają? bo na stronie ani widu, ani słychu. jakieś festiwale? na openera chyba nie ma co liczyć, ale może gdzieś w okolicy?

wybaczcie, jeśli jestem na tyle głupia, że gdzieś już o tym pisano, a nie zauważyłam.
  • Anonim

ja bym sie tym nie przejmowala
    ciekawy temat mozna omawiac z wielu stron duzo razy
  • Chmiel

Taa pewnie komentarze beda np " Patrzcie w Czechach graja a u nas nie chca!! Co za wiocha z tej Poslki!!" :P:P I tym podobne:P
  • Anonim

bylam w czechach i wcale nie jest za ciekawie
    juz u nas jest lepiej
  • Anonim

i dyskryminuja mezczyzn
  • Anonim

fajny temat, bo skoro byli by gdzieś w pobliżu to czemu by się nie wybrać; p xD
  • Chmiel

Bo nie kazdy jest na tyle bogaty jak ty zeby jezdzic po europie na koncerty:P
  • Anonim

ale nawet na 1 dzień ?!; p to nie tak drogo; p
  • Chmiel

Hmm mysle ze jakby zrobili koncert na Białorusi to by mnie bylo stac:)
  • Anonim

no co ty, nie przesadzaj; p

jedziesz na 2 dni, bo muisz zostać na noc i płacisz za bilet na kocert, kóry może nie jest tani, szczególnie jeśli chcesz być blisko, ale jeśli będziesz zbierał już teraz, to wcale nie będzie drogo xD; p
  • Chmiel

Jesli zaczne zbierac teraz to...za tydzien juz wydam te pnieniadze na cos.
  • Kristoff

A ja Wam powiem tak- przeca sami wiecie, że w tym roku trasy NIE BĘDZIE. Chyba, że na jesień, ale wtedy festiwale odpadają.
  • Anonim

aha; p

wiemy że ich nie będzie z pewnością w tym roku; p mamy nadzieję ze na następny; p
  • Kristoff

Ależ i ja taką również mam :). Odniosłem sie do pierwszego postu :D.
  • Anonim

;]; p
  • Anonim

to ktoś wie gdzie są nasze ukachane AM teraz ? xD
  • Anonim

zbierać pieniądze na koncert, który w dodatku nie wiadomo kiedy będzie. raczej nie dla mnie, jeśli mam na coś zbierać, to muszę wiedzieć, że NA PEWNO jest na co. inaczej wszystko by się rozleciało :P
  • Anonim

hehe ja dla AM zrobię wszystko, nawet jeśli koncert będzie za kilka lat xD
  • żudit

HEJ WAM!Słyszeliście coś o koncercie małpek na Słowacji?!?!?
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)