-
Anonim
aż się łza w oku kręci; [[[ ale wiece co pogadam z Jamie; p
spytam się czy to prawda, ciekawe czy odpisze ? xD -
Anonim
koniec am?
Alex buźkę ma ładną ale z charakterkiem to już chyba gorzej...
ale mimo wszystko S Z K O D A by było! -
Chmiel
Mozliwe ze na jego miejsce kogos innego zatrudnia i AM beda dalej grac. Ale trzeba sie zastanowic czy sam Alex chce jeszcze grac w AM. Moim zdaniem nie bo wtedy to by raczej nie zakladal innych kapel. A jak Alex odejdzie to juz bedzie definitywny koniec bo nie wyobrazam sobie innego wokalisty.
Moze chlopaki pokaza sie w innych projektach i nie dadza o sobie zapomniec. -
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
jan žižka z trocnova
no nie, bo ten wokal.
ale Jamie... myślę, ze on ma trochę racji. panu Turnerowi chyba uderzyło do głowy... -
Anonim
spojrzmy na to optymistycznie
jesli sie rozejda to moze kazdy stworzy swoj wlasny arctic monkeys i beda dwa :D
-
Anonim
niech jeszcze na pożegnanie jedną płytę wydadzą,
wtedy będę szczęśliwa! -
jan žižka z trocnova
-
Anonim
-
jan žižka z trocnova
-
Anonim
ja też, nie Am nie może się rozpaść, bo to nie będzie Am; p
Alex jest poprostu boski i świetny; p
Sądze, że to tylko plotka Jamiego albo ma plany w przyszłości opuścić Am- (jak można opuściś AM ? ); p -
-
jan žižka z trocnova
przypominam, że Nick nie jest pierwszym basistą AM.xD
ale nie, nie plotkowałby. nie wydaje mi sie... -
Chmiel
Moze sie wkurzyli na Alexa ze za duzo uwagi poswieca swoim innym projektom niz AM i nie chce z nim grac.
Plotke to zazwyczaj ktos z boku rozsiewa a nie jeden z zespolu na swoim MS.
-
jan žižka z trocnova
bez sensu by to było.
ale on tam napisał ze nie chodzi o projekty Turnera tylko o jego zachowanie... -
Anonim
jak ma coś do Turnera to ..... źle robi xD; p ja go ulwielbiam
to plota, już by wszędzie o tym pisali; p na pewno się wkurzył któregoś dnia i tak napisal; p -
Chmiel
Napisal ze nie chodzi TYLKO o to ze zalozyl 2 nowe kapele(not just because he has 2 more bands) wiec to tez jest jakis powod. Moze nie najwazniejszy ale zawsze jakis. -
Anonim
No kurde, mówiłam, żeby się zespołu trzymał! Wiedziałam! Ja zawsze wiem! :| -
Anonim
Tylko że samo AM mówi co innego:P mają od stycznia 6 otworów na nową płytę. nie planują jej jednak wydawać w tym roku - więc przeszły - pewnie pierwsza połowa. sprawdźcie NME - jest wypowiedź AM:)