Arctic Monkeys [1439]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • merry mary

http://www.arcticmonkeys.com/index....

heh... Nasze małpki powróciły z trasy po Japoni, Australii oraz Nowej Zelandii i lecą na Reading i Leeds Festiwals... Może jakis szczęściarz sie wybiera.....?

ech... to grono umiera...
  • Anonim

Nieeeee to grono umrzeć nie może! Ja będe jego respiratorem;D
    A słyszałam, że koncert w Belgii 400 złotych kosztuje! masakra. Jak ja bym chciała tam być i posłuchać the arcticmonkeys na żywo....ohhhh
  • mw.

oj taaak. zdecydowanie. tez chcialbym na ich koncert jakis pojsc...
  • a portuguesa.

mogliby chłopaki wpaść do PL...
  • merry mary

no mogliby, to fakt. Niby była kiedyś ta petycja. Mnóstwo osób ja podpisało, ale pewnie i tak nic nie wypali.... Ale szczerze powiedziawszy po cichu się łudzę, że za rok na opener festival wpadną. I tu czuję, że to nie jest takie niemożliwe... Opener ściąga wiele światowych zespołów, np. Placebo. To nie byle rzecz, przeciez, więc może i te nasze pawiany wpadną...... :)
  • Anonim

No ja też mam taka cichą nadzieję! Jeżeli oni będą to ja na bank jade na opener! W tym roku o mały włos bym jechała bo miałam szanse wygrac bilety no ale nie wyszło...
  • kaśku

szczerze mowiac sama osobiscie liczylam na AM na openerze w tym roku :/ ale może w przyszlym nóżka potupie a oczko popatrzy na Alexa Turnera :P
  • mw.

hm.. predzej czy pozniej napewno wpadna; ) tez licze na open er w przyszlym roku, ale coraz wiecej slychac o radiohead. (z czego tez sie ciesze; p) ale to oczywiscie nie wyklucza am; )
  • merry mary

no ja tak po cichu sobie myśle, że AM i Opener w przyszłym roku, to nie jest takie niemożliwe, szczerze powiedziawszy :)
    mam pytanie : Czy słyszeliście już może Baby I'm Yours w wykonaniu Arctic Monkeys?? Bo to już przecież na rynku jest jakis czas, a ja nigdzie nie moge tego posłuchac.... Musze to jakos zdobyć, ale w bearshare'ach ni mo. W internecie też nie moge nigdzie tego zdobyć... Wiem, że wystarczy trochę poczekać i udostępnią na pewno na http://www.arctic-monkeys.com, ale ja chce już!!!!!!!!!
  • mw.

ja znalazlem emulem, ale ma tylko jedno zrodlo wiec troche to potrwa zanim zacznie sciagac. jak bede mial to dam znac.
  • merry mary

okok, z góry wielkie dzięki! pzdr!
  • sza

czy mi się wydaje czy moja kochana adela mi to juz puszczala w chalupie?? nie wiem... w każdym razie adela wraca pod koniec wakacji to nam wszystko pięknie wyjaśni :D
  • a portuguesa.

wielce możliwe :D
  • merry mary

...
  • merry mary

Myślę, że problem rozwiąże sie wcześniej, niz pod koniec wakacji; )))
  • mw.

Baby I'm Yours

http://www.yousendit.com/transfer.p...
  • sza

mmmm... bosko przeurocze. i takie małpowe w swym uroku :D
  • a portuguesa.

mmm... miodzio :) ale mimo wszystko wole ich bardziej energetyczne kawalki...
  • merry mary

Dzięki wielkie za link, akurat dzis rano skończyło się ściągać przez emula, więc posłuchałam sobie troszkę wcześniej; ))
    Zgadzam się ze wszystkimi... Urocze; )) Chciałabym kiedyś zobaczyć wykonanie przez nich tej piosenki na zywo; ) ...i Helders z Cooky'm w chórkach; D hihi
    pozdrawiam! -m.
  • nicol

a co myslicie o nowym teledysku "Leave Before The Lights Come On" ??
  • 1
  • 2
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)