- 1
- 2
-
merry mary
http://www.arcticmonkeys.com/index....
heh... Nasze małpki powróciły z trasy po Japoni, Australii oraz Nowej Zelandii i lecą na Reading i Leeds Festiwals... Może jakis szczęściarz sie wybiera.....?
ech... to grono umiera... -
Anonim
Nieeeee to grono umrzeć nie może! Ja będe jego respiratorem;D
A słyszałam, że koncert w Belgii 400 złotych kosztuje! masakra. Jak ja bym chciała tam być i posłuchać the arcticmonkeys na żywo....ohhhh -
mw.
-
a portuguesa.
-
-
merry mary
no mogliby, to fakt. Niby była kiedyś ta petycja. Mnóstwo osób ja podpisało, ale pewnie i tak nic nie wypali.... Ale szczerze powiedziawszy po cichu się łudzę, że za rok na opener festival wpadną. I tu czuję, że to nie jest takie niemożliwe... Opener ściąga wiele światowych zespołów, np. Placebo. To nie byle rzecz, przeciez, więc może i te nasze pawiany wpadną...... :)
-
Anonim
No ja też mam taka cichą nadzieję! Jeżeli oni będą to ja na bank jade na opener! W tym roku o mały włos bym jechała bo miałam szanse wygrac bilety no ale nie wyszło... -
kaśku
szczerze mowiac sama osobiscie liczylam na AM na openerze w tym roku :/ ale może w przyszlym nóżka potupie a oczko popatrzy na Alexa Turnera :P -
mw.
hm.. predzej czy pozniej napewno wpadna; ) tez licze na open er w przyszlym roku, ale coraz wiecej slychac o radiohead. (z czego tez sie ciesze; p) ale to oczywiscie nie wyklucza am; ) -
merry mary
no ja tak po cichu sobie myśle, że AM i Opener w przyszłym roku, to nie jest takie niemożliwe, szczerze powiedziawszy :)
mam pytanie : Czy słyszeliście już może Baby I'm Yours w wykonaniu Arctic Monkeys?? Bo to już przecież na rynku jest jakis czas, a ja nigdzie nie moge tego posłuchac.... Musze to jakos zdobyć, ale w bearshare'ach ni mo. W internecie też nie moge nigdzie tego zdobyć... Wiem, że wystarczy trochę poczekać i udostępnią na pewno na http://www.arctic-monkeys.com, ale ja chce już!!!!!!!!! -
mw.
ja znalazlem emulem, ale ma tylko jedno zrodlo wiec troche to potrwa zanim zacznie sciagac. jak bede mial to dam znac. -
merry mary
-
sza
czy mi się wydaje czy moja kochana adela mi to juz puszczala w chalupie?? nie wiem... w każdym razie adela wraca pod koniec wakacji to nam wszystko pięknie wyjaśni :D -
a portuguesa.
-
merry mary
-
merry mary
Myślę, że problem rozwiąże sie wcześniej, niz pod koniec wakacji; ))) -
mw.
-
sza
-
a portuguesa.
mmm... miodzio :) ale mimo wszystko wole ich bardziej energetyczne kawalki... -
merry mary
Dzięki wielkie za link, akurat dzis rano skończyło się ściągać przez emula, więc posłuchałam sobie troszkę wcześniej; ))
Zgadzam się ze wszystkimi... Urocze; )) Chciałabym kiedyś zobaczyć wykonanie przez nich tej piosenki na zywo; ) ...i Helders z Cooky'm w chórkach; D hihi
pozdrawiam! -m. -
nicol
- 1
- 2