Arctic Monkeys [1442]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja ich lubię..; p
  • Anonim

stałem się jeszcze-nie-wiem-czy-szczęśliw ym posiadaczem płyty last shadow puppets- the age of the understatement. po jednokrotnym przesłuchaniu, nie wczuwając się w muzykę ani teksty uznaję- w porządku płytka.

przesłuchajmy ją jeszcze raz i drugi i trzeci i czwarty...
  • Bart D

To podobnie tak jak ja. Przesłuchałem właśnie pierwszy raz całą płytę no i może nie krzyczy do mnie tak jak AM, ale jest bardzo przyjemna dla ucha. No i reszta piosenek już mniej przypomina Muse; ) Reszte swojej opinii dopisze jak przesłucham ją z 5 razy. :)
  • Anonim

zgadzam się z Bartem xD: p
  • Hakuna Agata

it´s great
  • Anonim

czy tą płytę można dostać w empkiu??
  • Anonim

moze i jestem troche nie w temacie... ale moze polecilibyście mi jakies piosenki godne posluchania i te niegodne tez .... mowa tu o tych ktore turner nagral z jakims innym zespolem nie z am
  • pjetruszkα

standing next to me
    my mistakes were made for you (!!!)
    meeting place
    in the heat of the morning
    two hearts in two weeks

to te lepsze moim zdaniem
    chociaz nie spodziewaj sie czegos w rodzaju AM
    to zupelnie inne klimaty
  • Anonim

wie ktoś?? hę? czy dostanę ten album w empiku??
  • Anonim

http://www.empik.com/

tu nie ma, więc pewnikiem narazie nie dostaniesz...
  • Anonim

po kilkukrotnym przesłuchaniu stwierdzam: gód szit. coś zupełnie innego niż małpki, ale naprawde godne uwagi. ciekawe rozwiązania aranżacyjne, w niektórych piosenkach sprytnie wykorzystują to że śpiewają we dwóch pokazując dwa punkty widzenia, prowadząc dialog, naprawde super płytka . znak jakości ku
  • Anonim

ja po kilkakrotnym przesłuchaniu także jestem na TAK. szczególnie jeśli chodzi o My Mistakes were Made for You :)
  • wojtek!

bardzo mi sie podoba ta płyta, lubie takie oldskulowe klimaty a jezeli jest to cos zupełnie nowego to jest jeszcze lepiej
  • Fi. :D

Cudowny album. Panowie Kane i Turner świetnie dobrali się głosowo, a przy tym muzyka porusza w niektórych momentach nawet bardziej niż większość piosenek AM; ). Fantastyczna muzyka zrobiona przez świetnych wokalistów. Utwór "Standing Next To Me" obecnie moim faworytem :). Polecam! :D
  • Anonim

oglonie ostatnio zaczalem gustowac w indie folk popie a last shadow puppets sa bardzo do tego stylu podobni.... jesli zle nazwalem ten styl i jakis meloman mi wytknie ten blad to przepraszam ale z taka nazwa sie spotkalem
  • scarlette.

a co jest takiego w separate and ever deadly, ze wiekszosc nie lubi? Ostanio zmagam sie z moim jezykiem, nie wiem moze tekst jest banalny a ja tego nie widze...
  • Anonim

moim zdaniem niepodoba sie bo jest nietypowe (?) mi osobiśce się podoba i jest fajnie skomponowana ta piosenka. na myśl przychodzi mi tango. tylko patrzeć jak w tańcu z gwiazdami tego użyją :)
  • bąbel

a mi się właśnie podoba; d
  • scarlette.

>szy napisał
    >moim zdaniem niepodoba sie bo jest nietypowe (?) mi
    >osobiśce się podoba i jest fajnie skomponowana ta
    >piosenka. na myśl przychodzi mi tango. tylko patrzeć jak w
    >tańcu z gwiazdami tego użyją :)

Calkowicie sie zgadzam. ostatnio w u can dance bylo genialne conquest the white stripes, wiec czemu mieliby nie wziac the last... w tym programie wiekszosc piosenek jest przynajmniej bardzo dobra.
  • żudit

http://youtube.com/watch?v=lc_E6TI8...

na usta ciśnie mi się...Kings of Convenience; ) ale Alex forever :P :))
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)