-
Jak niektórzy wiedzą, Alex Turner udziela się w projekcie The Last Shadow Puppets. Właśnie wydali pierwszy singel "The Age Of The Understatement", do którego nakręcili teledysk, który można zobaczyć tutaj:
http://www.theageoftheunderstatemen...
I jak się podoba? Jak dla mnie, czasami zbyt śmierdzi Beatlesami, ale fajne :D... -
Chmiel
Lepiej mi powiedz skad to mozna sciagnac bo szuka od wczoraj i nie moge znalesc;/ -
Anonim
dla mnie to może nie jak beatlesi ale jak muse.
ale i tak mi się podoba:) kim jest ten drugi Pan? podobni do siebie są...;D -
-
>heiko. napisała:
>dla mnie to może nie jak beatlesi ale jak muse.
>ale i tak mi się podoba:) kim jest ten drugi Pan? podobni
>do siebie są...;D
Gość z The Rascals, czy jakoś tak... -
Anonim
miles kane z the rascals
mimo mojej wielkiej milosci i oddania, i tego, ze ta piosenka jest calkiem calkiem (chociaz dziwnie, jak razem spiewaja), nie moge ogarnac o co chodzi z tymi czolgami i synchronicznym bieganiem.. strasznie patetyczny klip. -
Anonim
-
Chmiel
Cala plyta ma byc w stylu lat 60-tych.
We wszystkim co powstalo w muze brytyjskiej bo Beatlesach mozna znalesc jakies nawiazanie do nich. -
>Chmiel napisał
>Cala plyta ma byc w stylu lat 60-tych.
>We wszystkim co powstalo w muze brytyjskiej bo Beatlesach
>mozna znalesc jakies nawiazanie do nich.
Wcale nie powiedziałem, że to źle, że muzycznie przypominają Beatlesów. To nawet dobrze, ale ten dwugłos i niektóre sceny z teledysku sprawiały, że zamiast Turnera widziałem Lennona, a zamiast Kane'a- McCartney'a :D:D:D. -
Chmiel
-
Anonim
a dla mnie to i tak jak muse brzmi... a teledysk super w końcu tak po rosyjsku! -
zoozia
-
justyna.
-
Anonim
-
-
Chmiel
Fajne,fajne:)
Zastanawialiscie sie po co Turner to robi?? Liczy na hajs?? Nie do konca spelnia sie w AM??Czy moze cos innego?? -
DresdentDoll
-
Chmiel
-
jan žižka z trocnova
D W U G Ł O S !
to mi się podoba;p;p
ogólnie piosenka cała niezła, tylko kurczę no. taki ruski teledysk.xD -
Anonim
-
Po prostu...Jeżeli tworzysz muzykę, którą chcesz pokazać światu, a nie pasuje ona do twojego zespołu to zakładasz projekt. Nie zjadajcie go za to; ).
-
Anonim