-
Anonim
-
.uηtouchable
tak się ostatnio zastanawiałem co oznacza to 505 z nowej płyty AM. Śpiewają tam "I'm going back to 505..." itd [pewnie każdy to zna:p]. szukałem w necie jakiegoś znaczenia tych trzech cyfr ale nie mogę nic znaleźć... może ktoś z was wie?;> -
kolor_chabrowy
-
-
.uηtouchable
-
Mateusz
-
.uηtouchable
no właśnie nie wiem, sporo kapel ma takie tytuły piosenek ale teraz nie kojarzę jakie i dlatego to mnie zaintrygowało... -
Anonim
-
.uηtouchable
-
Chmiel
Jak dla mnie to jest nr pokoju w hotelu lub motelu w ktorym umawial sie na sex z dziewczyna lub prostytutka. W pierwszej zwrotce juz jest o tym mowa "In my imagination you're waiting lying on your side,
With your hands between your thighs" czyli ze wyobraza ja sobie lezaca po jej stronie(łóżka) z reka miedzy...wiecie czym:P -
Anonim
-
jan žižka z trocnova
>ms. mojo risin' wrote:
>co jest takiego super fajnego w 505? explain.
>dymek. wrote:
>po prostu. z 505 poza tym wiąże się pewna historia-505 to
>był numer pokoju hotelowego dzeiwczyny Alexa.
było w wątku 'ulubiona piosenka'... xD -
.uηtouchable
-
jan žižka z trocnova
-
-
Matador.
w sumie ostatnio mam faze na the bakery;] ej powinnismy sie powymieniać lastami:D i sworzyć mega grupę fanów:D w sumie na lascie jest taki 14 latek z meksyku który wyrabia 2000 piosenke małpek tygodniowo pierdzielony;p
-
Anonim
>Chmiel napisał
>Jak dla mnie to jest nr pokoju w hotelu lub motelu w ktorym
>umawial sie na sex z dziewczyna lub prostytutka. W pierwszej
>zwrotce juz jest o tym mowa "In my imagination you're
>waiting lying on your side,
>With your hands between your thighs" czyli ze wyobraza ja
>sobie lezaca po jej stronie(łóżka) z reka miedzy...wiecie
>czym:P
on your side to znaczy na boku a nie po stronie lozka
-
Chmiel
"w mojej wyobrazli czekasz na mnie lezac na boku z rekami pomiedzy udami"-troche dziwnie to brzmi w przetlumaczeniu na polski:P -
Anonim
-
Chmiel
-
Anonim
-
Chmiel