-
asia
to sobie kup:P:P ja chcę te, ale mnie nie stać. burberry prorsum<3
http://www.samglam.pl/img_users/tn/... -
jan žižka z trocnova
myślisz, że mnie stać?; <
czekaj, ale ja mówię o innych butach, hahaha
TE CHCĘ: http://www.neosport.pl/product-pol-...
<hahaha> -
Chmiel
a ja powiem ze kristof sie chyba zalamal slaba czytalnoscia swego bloga i postanowil go dalej nie prowadzic:P -
-
asia
może nie ma czasu:P:P czytelnicy tego offtopa czytają, więc już parę osób ma;] -
jan žižka z trocnova
własnie:P
eeeej, moja stara właśnie rzekła, że nie mam kurtki wiosennej, a gucio prawda, ona mi kupi wszystko tylko nie te bucisze-,-
aj hejt her e bit; < -
asia
ja bym chciała, żeby nie było tego głupiego mrozu! nawet biegać nie idzie, bo jest u mnie ślisko. kochamy garwoliński urząd miasta, który olewa mieszkańców mojego osiedla<3 -
jan žižka z trocnova
-
asia
-
jan žižka z trocnova
że niby lód lepszy?; o wow :d
eeeeeej, wymuszę na nich te trampki, eeeej;< -
asia
mały szantaż emocjonalny? 'kupcie mi trampki, bo ucieknę z domu' :Dhaha -
jan žižka z trocnova
raczej "bo nie zdam z geografii" hahahaha; d
ale może podziała na nich że je włoże dopiero na wycieczce + to że nie kosztują jak myślała moja maminka 300 tylko 179 zł;d -
asia
-
jan žižka z trocnova
ale wkurza mnie bo odkurzacz za pięć i pół patyka to kupiła, a mi butów nie chce;d; p -
-
asia
tak serio, to ja bym kupiła i to i to:P musicie mieć dobry odkurzacz. miłego sprzątania!:D -
jan žižka z trocnova
zwłaszcza,że porównując te dwie ceny to cena trampkw jest kropelką :d
taaaak, nawet się miło sprząta :d
-
asia
jakbym miała taki odkurzać, to bym codziennie sprzątała. ale chyba wolałabym najpierw buty:P:P -
jan žižka z trocnova
-
asia
-
>Chmiel napisał
>a ja powiem ze kristof sie chyba zalamal slaba czytalnoscia
>swego bloga i postanowil go dalej nie prowadzic:P
Aaaa. Nie mówiłem, że przez jakiś czas nie mogłem się na niego dostać, bo coś mi się zwaliło. Teraz zdaje się, że wszystko jest w porządku, ale ostatnio nie miałem czasu. Niedługo nadrobię zaległości.
Z czytalnością nie było tak, źle jak na kilka dni istnienia :D. -
asia