-
Dzięki wielkie :). Na razie przygotowuje się do przedstawienia Kasabian, a po tym zabiorę się może za jakąś płytkę :). No i jeszcze w piątek napiszę relacje z koncertu Heya na którym będę :).
-
jan žižka z trocnova
-
asia
fajny blog;] a będą rozdziały poświęcone muzyce z minionego open'era?:) -
-
Może :). Zobaczymy na ile czasu starczy :). Chociaż pewnie przed samym Open'erem zrobię jakieś wspomnienie :D.
-
Haha! Ściągam koncert AM z Open'era (video!)! Jeszcze tylko niecałe 4 giga :), bo jest nieskonwertowany z kamery, ale za to ponoć w niezłej jakości.
Dzisiaj podadzą kolejną gwiazdę tegorocznego Open'era więc wrzucę coś o Kasabian na blog jak tylko wrócę z pracy :). -
vec
-
Chmiel
-
vec
mumford* tam miało być, sori
mando diao nawet nie tak źle, ale tych pierwszych rytmów pustyni, co nawet nie umiem wymówić nazwy, to dowalił, nie powiem. ale 'pierdolnięcie musi być' kiedyś. -
jan žižka z trocnova
-
vec
-
jan žižka z trocnova
-
Litha
Ziółek rozczarowuje mnie coraz bardziej.
Mumford and Sons <3333
Miałam nadzieję na Patricka Wolfa albo Paolo Nutiniego :< Na Coldplaya to już nawet nie liczę.. -
Mando Diao- spoko, a Tinariven przesłucham, ale pewnie na Open'erze będą w czasie PEarl Jam, więc nawet nie mają szans, żebym wtedy o nich myślał :D.
-
-
vec
boję się tych tinariven i tego, że będę musiała rozważyć zakup całego karnetu, a mi się to teraz zbytnio nie uśmiecha; o a trzeba się śpieszyć, prawda... -
Chmiel
Kristof w notce o Kasabian odnosnie piosenkie LSF jest dwa razy ktory napisany,i nie obiecuj nowych notek jak nie mozesz tego spelnic tzn pisales w czwartek ze jutro(tj w piatek) bedzie relacja z koncertu Hey a jest niedziela i do tej pory tego nie ma.
I jeszcze tak jakos dziwnie na poczatku-piszesz ze Ziolkowski przedstawil dwoch nowych uczestnikow wiec czas na przedstawienie piosenek kasabian czyli jakby jedna z tych 2 kapel byli wlasnie oni a tak nie bylo wiec lepiej chyba trza bylo napisac ze przedstawil dwoch nowych a ty poki co prezentujesz poprzednia kapele. -
>I jeszcze tak jakos dziwnie na poczatku-piszesz ze Ziolkowski przedstawil dwoch nowych uczestnikow wiec >czas na przedstawienie piosenek kasabian czyli jakby jedna z tych 2 kapel byli wlasnie oni a tak nie bylo wiec >lepiej chyba trza bylo napisac ze przedstawil dwoch nowych a ty poki co prezentujesz poprzednia kapele.
Poprawione :D.
>,i nie obiecuj nowych notek jak nie mozesz tego spelnic tzn pisales w czwartek ze jutro(tj w piatek) bedzie >
>relacja z koncertu Hey a jest niedziela i do tej pory tego nie ma.
Wiem, wiem. Wstyd. Ale relacja jest już w drodze.
>Kristof w notce o Kasabian odnosnie piosenkie LSF jest dwa razy ktory napisany
Rzeczywiście. Poprawione :). -
Chmiel
-
vec
-
jan žižka z trocnova
wychodzi 22 marca, jupi, moja piosenkaaaaaaaaaaaa<3
tu wszystko:
Arctic Monkeys are pleased to announce that 'My Propeller' will be the third single taken from their Number One album 'Humbug'. Released on Monday 22nd March 2010, the single will be available on 7" and 10" and will feature 3 brand new Arctic Monkeys songs.
Tracklistings for the single are as follows:
7"(RUG 359)
A: My Propeller
B: Joining The Dots
10"(RUG 359T)
A1: My Propeller
A2: Joining The Dots
B1: The Afternoon's Hat
B2: Don't Forget Whose Legs You're On
Artwork will be revealed shortly.
-
Chmiel