Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kristoff

Aaaaaależ informacja na początek roku!

Soundgarden się reaktywowało! Koniec Timbaland feat. Chris Cornell!

Jupi!

Może wpadną na Open'era skoro mają wspólnego perkusistę z Pearl Jam :D.
  • jan žižka z trocnova

było bosssskkoooooooo <3

JEEEEJ. już nie będzie det bicz ejnt e part of me?;c hahahahaha hurraaa!!!!!!

HEPI NJU JER; )
  • Anonim

też się baaardzo cieszę. miałam udany sylwester.:)))

Szczęśliwego Nowego Roku!
  • Kristoff

• jan žižka z trocnova

wiemyyyy!; )
    fajno, chociaż mi się wydaje, że na początku tego szału na nią (07/08) jak miała program z Gokiem i wgl to wyglądała jakoś tak lepiej...
  • asia

bo poprostu wyglądała lepiej. a ta nagroda bardziej styliście się należy niż samej alexie, ale cóż:P:P
  • vec

a no ponoć ona nie ma stylisty, patrzcie się
  • asia

nie ma? często powtarzała, że ma stylistę z Londynu, który jest jej przyjacielem i zawsze jej doradza. tak mi się przynajmniej przypomina;]
  • Litha

• vec

taaa, kilka kin na całą polskę pewnie z zawalonymi rezerwacjami :<<
  • Anonim

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?i... o prosze, najpierw alexa a potem alex. co prawda 3 miejsce, ale zdziwiłam się że w ogóle.
  • Litha

>monique napisała:
    >taaa, kilka kin na całą polskę pewnie z zawalonymi
    >rezerwacjami :<<

Jaki optymizm :P
  • asia

a jak ktoś mieszka na zadupiu, gdzie dobre filmy lecą tylko na seansach 'konesera' w czwartek, to musi się zadowolić wersją oglądaną na komputerze;] więc się cieszcie, bo macie szansę mieć to w swoim kinie:P
  • Litha

Ja tam pojadę do Krakowa na Alicję :D
  • jan žižka z trocnova

ŁAŁ! to był Turniej Czterech Skoczni <3
  • asia

Dziś Bowie ma urodziny!<3
  • jan žižka z trocnova

Arctic Monkeys nr 1 wg Gonzo's Top 50 Acts of the Decade!
  • Kristoff

Fajnie, ale nauczyłem się, że wszelkie brytyjskie listy są gówno warte (Nawet te z Gonzo mimo tego iż Zane Lowe to mój dziennikarski guru), ponieważ Ci ludzie nie widzą nic poza własnym podwórkiem. A w Ameryce dzieje się równie dużo, a nawet więcej :D.
  • jan žižka z trocnova

ale ja nie lubię ameryki, więc dla mnie czil
  • Kristoff

Tu już nie chodzi o samą Amerykę, ale Brytole to największe ksenofoby na świecie. Dla nich nic poza UK się nie liczy. I to jest wkurwiające :).
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)