Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jan žižka z trocnova

oooo, to ci, których piosenka jest w tłajlajcie 2 <hahaha>
    przepraszam, znam ich tylko z tego soundtracku, piosenka fajna, ale w sumie jakoś mnie nie przekonała, żeby ich muzykę poznać bardziej; c

jeeej, ale dacie wiarę?! normalnie jadę na łajt lajs i będę śpiewać anfiniszt biznes! [chyba, jadę.]
  • Kristoff

http://www.youtube.com/watch?v=ot6F...

W sumie nie zapoznałem sie jeszcze z soundtrackiem Tłajlajta, ale BRMC to muzyczni geniusze :). Często uważani za jeden z najlepszych zespołów tego wieku :).
  • asia

nie znam soundtracku do twilighta, ale chyba jest tam 'supermassive black hole' muse. jeszcze niech wezmą jakąś piosenkę arktycznych do promocji tego shitowego filmu...
  • jan žižka z trocnova

SBH jest tak samo szitowe jak tłajlajt (film, nie książka OCZYWKO;d);p
    muse ma o wiele lepsze piosenki, więc akurat to jakaś straszna męka nie jest, ale wiesz, w sumie gdyby nie tłajlajt to bym się nie fall in love w muse;d
  • asia

żartujesz? ja już dawno, jak to określiłaś, 'fall in love' w muse:P nawet nie potrzebowałam tłajlajta.
    a tak wogóle to co to SBH?
  • jan žižka z trocnova

Supermassive
    Black
    Hole
    =
    SBH; d

nie żartuję; d naprawdę mówięę
  • asia

a, sorki, czasem nie umiem rozszyfrowac tych skrótów:P:P a ja mam renesans white lies. przypomniałaś mi, więc pomyślałam, że włączę sobie na trochę, a teraz dudni w kółko:P
  • jan žižka z trocnova

eeeej no i weź mi nie mów niiic
  • asia

ołk, nie mówię nic. wrzucam ich do galerii;]
  • jan žižka z trocnova

If you’ve a lesson to teach me,
    I’m listening, ready to learn
    There’s no one here to police me,
    I’m sinking in, until you return
    If you’ve a lesson to teach me,
    Don’t deviate, don’t be afraid
    Without the last corner piece I can’t calibrate,
    Let’s get it ingrained

JESTEM W NIEBIE
  • asia

mało brakowało, a byłabym w niebie. chyba. ktoś rzucił we mnie i w moje koleżanki petardami. można?
  • jan žižka z trocnova

yyyyyyyyyyyy wtf?!
  • asia

na openerze ktoś w mnie rzucił papierosem, to jeszcze przeżyje. ale petardami?! mojej kumpeli prawie nogę pocharatało.
  • jan žižka z trocnova

omatko;o
    ale nic sie nikomu nie stao?
  • asia

na szczęście żyjemy i jesteśmy całe. ale co za idioci! a jakby się komuś coś stało? to się będą tłumaczyc, że 'wcale nie chceli nikomu zrobic krzywdy, rzucając w nich petardami'. ludzka głupota jest czasami niepojęta.
  • Anonim

tylko nie Sylwester! fuck .
    idziecie gdzies?
  • O! Zgrozo

siedze w domu.
    mam dość imprez; 0
  • Litha

>O kurdę! o ja cię! napisała:
    >siedze w domu.
    >mam dość imprez; 0

Ja też, dokładnie. Po tylu imprezach/półmetkach/osiemnast kach też mam dosyć. W kameralnym gronie, z głupimi filmami przy piwku i popcornie.. tak oto spędzę sylwestra :)
  • asia

HEPI NJU JER! a tak wogóle to sylwek był fajny, choć zimny;] całą noc łaziłam z moimi kumpelkami, bo nam się zebrało na spacer;P teraz odpoczywamy w domciu:]
  • Kristoff

Szczęśliwego! Ja właśnie wróciłem :). Bardzo miły sylwester. Właśnie skończyliśmy dekadę '00!! Ale była dużo gorsza od lat 90 :P.
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)