-
vec
święta w tym roku nie u mnie i nawet nie ruszyłam tyłka, aby podnieść puszkę, którą nie trafiłam do kosza; d błogo, nic nie robię, dlatego świąt nie czuję. a siedzę naprzeciwko choinki. -
asia
z racji tego, że mój ostatni post miał numer 6000, dzielę się z wami bezcennym 'jingle bell rock' w wykonaniu Billego Idola:D
http://www.youtube.com/watch?v=Bu6r...
Frank Sinatra i 'let it snow' i tak zawsze wygrywa jako najlepsza piosenka świąteczna!:* -
Litha
-
-
vec
-
jan žižka z trocnova
-
asia
przed wigilią przeczuwałam katastrofę, ale aż tak źle nie było:P:P damy radę;]
wesołych, pełnych pierogów i laby!:D i nowego roku totalnie zawalonego imprezami i koncertami:D -
Anonim
-
asia
-
jan žižka z trocnova
-
asia
-
vec
matko, niech ten śnieg przestanie padać. nastawiłam się chyba zbyt mocno, że zima będzie bez śniegu, będziemy chodzić w letnich kurtkach i będzie fajnie. a tutaj co? budzę się i biało!
ahaaaa szeeeee-e-ejk!
-
asia
oglądał ktoś arctic monkeys live with zane na mtvnhd? bo albo jestem jakaś nienormalna, albo mi się wydaje, ale Jamie jest jakiś taki (trochę!) zniewieściały, ma taki głosik łagodny i wogóle taki przytulak z niego;P -
vec
no, taki trochę przytulak.
http://www.imagebam.com/image/1880a... przychodzi mi na myśl "brechtasz się? ja też się brechtam!"
:d -
-
jan žižka z trocnova
-
asia
zgadzam się. alexa napewno jest bardziej męska od alexa:D hahaha brechtamy się:P oczywko;] -
jan žižka z trocnova
my dzisiaj robiłyśmy z koleżanką hahaha analizę tekstu Cornerstone, hahaha;d
i być może pojadę na White Lies!!!!!!!!!!!!!!! -
asia
jak masz bilet na zbyciu to ja się piszę;] a tak ogólnie to nie mam kasy na koncerty:/ chociaż mogę powiedziec, ze była na white lies- 2 ostatnie piosenki to też coś;P
i jaka jest wasza interpretacja tekstu literackiego 'cornerstone'? -
jan žižka z trocnova
jest z 5
musimy je jeszcze opracowac;d poza tym beeejb, ja jeszcze nie kupiłam biletu
jak powiedziałam mamie, że drogi (90zł to dla mnie sporo;/) to myślała, że ze 300 hahaha -
asia
ja chcę na pete'a doherty'ego, ale ogólnie liczę, że będzie dużo fajnych wykonawców na openerze;] -