Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jan žižka z trocnova

no właśnieee! coldplay!

a jak się podoba one night only?;>
  • Chmiel

a narazie raz ich tylko wysluchalem
    sciagne se jakas pltke moze to poslucham bo tak jakos mnie sie niechce narazie:P
  • jan žižka z trocnova

nie ściągniesz. nie ma szans - próbowałam .

started a fire - ich pierwsza płyta ukazała się parę dni temu, a jak chcę sobie kupić oryginalną (o dziwo;p, tzn. AM tylko FWN) to w Polsce się pewnie nie ukaże;|
  • Chmiel

no to wynika z tego ze raczej narazie nie poslucham:P cos innego masz/macie godnego polecenia
  • Weronik.

na razie nic mi do głowy nie wpada... wszystko mniej więcej wymieniłeś z tego co lubię... ale mam jazdę na coldplay...! i na the killers i kooks...

cholera już dwa BŁĘDY! nie wymieniłam Kooksów i Pink Floydów... powinnam zabiczować się na śmierć za to...
  • kolor_chabrowy

Ja widzę, że się rozkręciła rozmowa między 3 osobami, ale ja chciałam się pochwalić, że na angielskim mialam Rickiego Martina 'Livin' la vida loca' :P podskoczycie?
  • Weronik.

Yeah... A ja mam w domu plytę Rickiego Martina i Ich Troje!!! Zazdrościcie?? ORYGINALNE; p

Zamiast trójkącika (w sensie dyskusyjnym) może być trój + jeden kącik... czworokącik głupio brzmi :)
  • kolor_chabrowy

Kurczę, dobra zazdroszczę Rickiego; p
  • Chmiel

Ja mam w domu podrobe A*teens i Britnej:P
  • jan žižka z trocnova

no a ja mam oryginalnego robbiego williamsa. i wilki.
    i favourite worst nightmare no bo jak:D

aaa! arkę noego też posiadam^^.
  • Chmiel

no to ja jeszcze mam aqua,golec uorkiestra,stachursky i aerosmith:P
  • jan žižka z trocnova

btw .

a favour is done^^.
  • jan žižka z trocnova

ja jeszcze plytę łez posiadam. i no ... jeśli chodzi o wilki to mam "4" i jej reedycje, ha!:)
  • Chmiel

ja mam big cyca:P
  • jan žižka z trocnova

ano!
    teraz się będziemy licytować;p

no i poluję na One Night Only...^^
  • Chmiel

Ja juz upolowalem,za 5-10 minut bedzie:P
  • jan žižka z trocnova

huraaaaa!

wiesz, jak cię lubię;p
  • Anonim

przepraszam o czym mowa bo ja nie w temacie ? xD
  • Weronik.

boże gdybym miała wymieniać oryginalne... to mam z dziesięć oryginalnych kaset metaliki, jedna płytę, z pięć pink floydów, jedną R.E.M, scorpions, kazik, kult (zapomniałam na liście umieścić), strachy na lachy, the cure, queen, abba, whitney houston, george michale i duuuuuzo duuuużo..
  • Weronik.

a jeszcze mam normalnie dwie kasety video metalliki i koncert poświęcony Freddiemu Mercury :P
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)