-
jan žižka z trocnova
-
Chmiel
No to moze temat zaczepniety z tamtej rozmowy:co wg was przemawia za tym ze AM jest lepsza/gorsza od innych kapel naszych czasow?? -
jan žižka z trocnova
lepsza, lepsza! ##
po pierwsze:
Alexander David Turner <3
po drugie:
Matthew Helders;D
a po trzecie i tak zupełnie na serio:
świetne teksty, zawrotna szybkość i swoboda, z jaką Alex śpiewa (Balaclava, no!).
brzmienie, którego w sumie nie znalazłam u żadnego zespołu.
potrafię w dużej części grać ich piosenki na gitarze - są na tyle proste (choć nie wszystkie), że jakoś daję radę.
balansują gdzieś pomiędzy różnymi gatunkami, są świetni na żywo (znaczy mam parę koncertów, nie że byłam, kto by mnie puścił?) coś więcej chcecie? -
-
Weronik.
to ja się już może nie będę wypowiadać.. powiem tylko, że AM jest na mojej liście THE BEST BAND IN THE WORLD na ok 2-6 miejscu... bo tylko 1 miejsce jest niezmienne...:) AM poznaje się wiecznie na nowo, są oryginalni, widać, że kochają to co robią i robią to bo to kochają... czują muzykę, a ona czuje się z nimi dobrze... dlatego właśnie muzyka AM jest ciekawa i łatwa w odbiorze, co nie oznacza, że jest banalna. Ma młodzieńczego kopa... Osobiście... nie potrafię usiedzieć na tyłku przy ich muzyce... :) -
Weronik.
-
jan žižka z trocnova
-
Weronik.
-
Chmiel
-
jan žižka z trocnova
-
Chmiel
-
jan žižka z trocnova
-
Chmiel
>m is for marvellous napisała:
>łaj das it olłeeejs rejn on miiiiiiiii . xp
>
>
>
>
>
>
>ej. gadu się poszło .
cos masz do travisa?? -
jan žižka z trocnova
-
-
Chmiel
-
jan žižka z trocnova
-
Weronik.
w książce od angola mieliśmy ich piosenkę... I śpiewaliśmy na lekcji... heh.
Też lubię tę piosenkę, ale muszę przyznać, że nie miałam bliższego kontaktu z tym zespołem....
u mnie słychać dobrze... a u was? -
jan žižka z trocnova
-
jan žižka z trocnova
-
Chmiel
no u mnie tez zimno a na angielskim mialem Johna Lenonna i Roda Stewarta:P -
jan žižka z trocnova