-
Michał Siudem
Witaj koleżko ponownie.
Widzę, że jesteś fanatycznym fanem wszechnicy TALENT.
Co do tolerancji:
- nie można tolerować wprowadzania ludzi w błąd!!!
Ktoś płaci za zajęcia, a ty bronisz tezy, że nie umiejąc rysować, tworząc badziewne kompozycje, nie znając jakichkolwiek podstaw rysunku architektonicznego można się dostać na architekturę?!
Jesteś chipokrytą. Polecać to sobie możesz ziemniaki na targu...............
Być może na warzywach znasz się dużo lepiej.
Druga sprawa:
Imię rodzice nadali mi przy narodzinach, nazwisko mam po ojcu więc nie widzę problemu. Na PIEKUTA raczej się nie przemianuję. Z drugiej jednak strony nazwisko PIEKUT jest "słodziutkie" - podoba mi się - tak jak tobie podobają się rysunki w talencie. Szczerze mówiąc może tobie Daruś współczuć trzeba. Bo ty świadomości nie masz. Patrzysz na białe i czarne widzisz. Widzisz badziewie, a się zachwycasz. Może jednak jest inaczej: - może ty tam pracujesz, może tworzysz te wypociny, a może ci płacą za taki pozytywny piaaaaaaar? A może ci nie płacą, robisz to charytatywnie?!
Sprawa trzecia:
Rysunku nie musisz mnie uczyć (na szczęście). Lekarza nie potrzebuję, mam się świetnie i jestem pełen energii.
Sprawa czwarta:
Sądzę, że cię rybeńko nie przekonam. Jeżeli, jednak nadal będziesz miał wątpliwości, to zrobimy tutaj jakąś prezentację. Wyświetlę ci jeden z tych genialnych cudów rysunkowych, które niby to są przepustką na architekturę. Potem zakreślę ci wszystkie błędy. Obalę kłamliwą tezę, którą próbujesz przeforsować na forum. To będzie taka malutka korekta. Tobie malutka wystarczy. To i tak będzie krok milowy dla ciebie i innych "talentów". Nie mogę się do czekać:)
I raz jeszczę apeluję koleszko: pamiętaj nie reklamuj słabizny, bo to nieuczciwe!
Jest co najmniej kilka dobrych szkół rysunku. Więc z tą lepiej dajmy sobie spokój. -
Michał Siudem
-
Ola
mam takie pytanie...czy istnieja takie osoby, które po pierwszym roku architektury na Politechnice Lubelskiej przeniosły się na Warszawską? jest to możliwe w ogole?? -
zbier@j
Jest, ale tylko na studia niestacjonarne (czyli dzienne, ale płatne, 4990zł za semestr). -
-
m d
A ja się cieszę bo sie dostalam na wymarzoną architekturę!!!! do Krakowa, Poznania i Warszawy!! Polecam baaaardzo małą grupę i indywidualne podejście do każdego w lubelskiej filii krakowskiego Studia Rysunku "Koletek". Nie robię tego najtaniej w mieście, ale naprawdę warto! Dzwońcie do Agi 605123551 lub http://www.studiorysunku.pl/studio.... -
Dariusz Kowalski
Ja chodziłem na kurs przygotowujący do egzaminu do Strefy Rysunku. Na studiach jestem półtora roku. Z perspektywy czasu mogę powiedzieć że bez przygotowania pod okiem jakiejś doświadczonej osoby nie ma szans na pomyślne zdanie egzaminów. Jeżeli ktoś zainteresowany to podaję adres strony http://www.StrefaRysunku.pl
- Przeglądaj grona w kategorii Nauka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne