- 1
- 2
-
Niektórzy myślą, że architektura to tylko projektowanie domów. Mnie natomiast interesuje wzornictwo przemysłowe, czyli jedna z dziedzin architektury - projektowanie przedmiotów.
-
zbier@j
-
-
Anonim
-
-
DżoanaEs
-
Anonim
No oke, ale przydałoby się zaprowadzenie jakiegoś wątku w tym temacie, żeby można było dyskutować; -) Zula, do roboty; -) -
w sumie po studiach wzornictwa przemysłowego można robić i projektować prawie wszystko, samochody, ubrania, meble itd.
-
Anonim
i nadal nie widzę powodu powstania tego wątku powiesz coś czego nie wiem albo co mnie zainteresuje?? A co do projektowania samochodów po studiach w polsce to raczej sceptycznie jestem nastawiony bo nie mamy własnej marki samochodów -
wiesz zawsze ktoś musi zacząć, a zresztą nie jest powiedziane że musisz projektować dla Polski
-
кцББд
No to ja ten teamt odświeżę i zapytam:
Na jkaich uczelniach to się studiuje?
Z czym to się je czyli jakie +/- matury i jakie skille trzebabyp osiadac wybierając się na ten kierunek?
Tak na poczatek -
DżoanaEs
przede wszystkim na asp. Tu jest trochę więcej informacji: http://www.wiw.pl/szkoly/studia.asp...
Wzornictwo można jeszcze studiować na politechnice Łódzkiej, ale to już trochę inna specjalność: architektura tekstyliów :) -
Paku
>кцВВд napisał
>No to ja ten teamt odświeżę i zapytam:
>
>Na jkaich uczelniach to się studiuje?
>Z czym to się je czyli jakie +/- matury i jakie skille
>trzebabyp osiadac wybierając się na ten kierunek?
>
>Tak na poczatek
UTP w Bydgoszczy
co z maturą - nie mam pojęcia -
SkowяoИ a co ?
-
Jofosey every day
>Kurczooos napisał
>i nadal nie widzę powodu powstania tego wątku powiesz coś
>czego nie wiem albo co mnie zainteresuje?? A co do
>projektowania samochodów po studiach w polsce to raczej
>sceptycznie jestem nastawiony bo nie mamy własnej marki
>samochodów
Niedoinformowany jestes chyba :D z bo z tego co mnie słuchy dochodzą to bardzo wielu polskich projektantów wzornictwa zaslia szeregi wielu nawet znanaych marek produkujących samochody :) I bynajmniej nie mam tu na mysli Pana XY ktory wycina gumowe kółeczka; D ale i profesionalnym projektowaniu :D
A wracając do temstu , kierunek jest naprawde pasionujący :D Ja choc studiuje arch wnetrz tez mam zajęcia z proj. wzor. i puki co to jest mój ul ubiony przedmiot i w tym roku chce się zapisac dodatkowo na te zajecia :)
Wssip tez krztałci proj. wozrniczych :P http://www.wssip.edu.pl Jakby ktoś chciał zobaczyc efekty naszych studentow; D nie to ze chwalę :D ale co tam -
Anonim
Witam:)Bardzo zaciekawił mnie ten kierunek(wzornictwo przemysłowe).Chciałabym się dowiedzieć coś więcej.HM...Co trzeba zdawać na maturze,jak wyglądają zajęcia?a może ktoś jest na tym kierunku? :)) -
..::Paula::..
Witam, czy toś wie gdzie można studiować wzornictwo w Warszawie, ale oprócz ASP. Szukam i szukam ale znaleźć nie mogę. Pomocy:) -
Jacek
-
Ola Grzebyk
-
Pan Maciej
ale nie spodziewalbym sie szalu.
wseiz nastawilo sie na mielenie jak najwiekszej ilosci "miesa" co wplywa negatywnie na jakosc nauczania -
Iz.
byłabym wdzięczna gdyby ktoś podpowiedział co trzeba zdawać na maturze wybierając się na wzornictwo przemysłowe oraz jak wyglądają egzaminy rekrutacyjne;p
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Nauka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne