-
anna jekiełek
cześć,
chciałabym zmienić coś w swoim życiu zawodowym i myślałam o szkoleniu, kursie z architektury wnętrz tylko nie znam żadnego, więc jeśli ktoś mógłby mi doradzić w tej sprawie to będę wdzięczna :) -
Karolina Latusek
cześć ja znam dobry kurs w ArtCube prowadzony jest w Warszawie i Krakowie, bo nie wiem gdzie Ciebie interesuje, jest to roczny intensywny kurs projektowania wnętrz http://www.artcube.edu.pl/kurs/kurs... :) -
Maria Świetlik
Zapraszam serdecznie na kurs projektowania wnętrz (to coś więcej niż aranżacja :)) Projekt:Wnętrze. Prowadzimy zajęci tylko w małych grupach, bardzo dużo ćwiczymy, a nasze wykładowczynie od lat same projektują wnętrze mieszkalne i użytkowe.
W programie kursu projektowanie wnętrz mieszkalnych i użytkowych: od inwentaryzacji pomieszczeń, poprzez planowanie funkcji po dobór oświetlenia i kolorystyki,
• historia sztuki wnętrzarskiej, najnowsze trendy, ikony designu
• materiałoznawstwo, nadzór nad wykonawstwem i kosztorysowanie.
• rysunek odręczny i techniczny,
• fotografia wnętrz
Do rozpoczęcia działalności zawodowej przygotują cię:
• warsztaty rozwoju osobistego,
• konsultacje z doradcą zawodowym,
• ABC przedsiębiorczości
Najbliższy kurs zaczyna się 18 lutego 2012 r., zajęcia będą co drugi weekend w Warszawie.
Mamy także kurs wizualizacji 3D InteriCAD oraz trening twórczego myślenia. (PROMOCYJNE CENY DO 20 STYCZNIA!)
Więcej na projektprojekt.pl i facebook.com/ProjektWnetrze
Na stronie znajdziesz opinie kursantek z poprzedniej edycji!
Mój tel. 0-602-130-875
- Przeglądaj grona w kategorii Nauka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne