-
Nick
Witam; )
Mogę zaproponować wszelkiego rodzaju markowe produkty oświetleniowe i elektroniczne w bardzo atrakcyjnej cenie.
Jeśli ktoś z Gronowiczów zamierza wykończyć sobie dom i potrzebuje oświetlenia bądź prowadzi sklep/ jest architektem czy kimś, komu przydają lub przydadzą się oświetlenia - zapraszam na priv.
Faktury Vat. -
Asia
Poszukuję takiego lustra jak na załączonym zdjęciu. Proszę o info o sklepie/galerii/aukcji w Internecie itp, jeśli ktoś gdzieś widział dokładnie takie lub bardzo podobne (nie chcę ani gładkiego tak jak z Ikea ani zbyt dużo kwiatuszków i ozdóbek, jak na tych z "włoszczyzny". pragnę takiego jak tym na zdjęciu, a nie mogę nigdzie znaleść). -
Archimania pl
Portal Archimania.pl poszukuje studentów architektury lub kierunków pokrewnych,
którzy chcą szlifować swój warsztat pisarski i mają coś do powiedzenia;)
Gwarantujemy pracę w świetnej atmosferze i swobodę w doborze tematów (z dziedziny
architektury i pokrewnych). U nas zdobędziesz doświadczenie w pisaniu i redagowaniu tekstów.
Staż/ Praktyki u nas to doskonały początek ścieżki kariery.
Najlepsi studenci mają szansę na stałą współpracę redakcyjną. -
Anusia
-
-
don Filipescu
Wizualizacje
- wizualizacje - architektura i wnętrza
- szybki termin realizacji
- legalne oprogramowanie
- wysoka jakość
- możliwość wystawienia faktury
http://www.chaszcze.com.pl
Chaszcze Wizualizacje tel. 693333904 -
Praca Dekoracja
PRACA
Firma z branży dekoratorskiej, działająca na rynku warszawskim, zatrudni osobę z kierunkowym przygotowaniem zawodowym do pracy w charakterze dekoratora wnętrz – dekoracja okien.
Zakres obowiązków:
- obsługa klienta w salonie z tkaninami dekoracyjnymi
- doradztwo
- dobór tkanin, technik okiennych –karnisze, rolety itp.
- wycena i przygotowanie ofert
- wizyty u klienta / pomiary, wieszanie dekoracji/
Wymagania:
- czynne prawo jazdy kat. B
- kierunkowe przygotowanie zawodowe – nie wymagamy doświadczenia.
- wysoka kultura osobista.
- znajomość języka angielskiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację.
Możliwość pracy w niepełnym wymiarze godzin.
Miejsce pracy: Warszawa
Zgłoszenia proszę przesyłać na adres mailowy: praca.dekoracja@gmail.com
-
Sothis
Podejme prace w biurze w warszawie i okolicach ew praca w domu. 2 lata doswiadcznia-duze projekty wykonawcze
dyplom mgr. cad, archi, powerdraft, 3dsmx,c4d, ps...
Paweł -
i-zako
Rolety, żaluzje, moskitiery, verticale, rolety zewnętrzne.
Sprzedaż, montaż, serwis, gwarancja.
Duży wybór materiałów, fachowe doradztwo.
Pomiar, wycena i dojazd GRATIS!
Warszawa i okolice.
Zadzwoń
509 238 412 -
Anonim
LEKCJE RYSUNKU przygotowujące do egzaminów min na architekture,wzornictwo przemysłowe dla spóźnialskich w DOMINIE ! Warszawa
http://www.domin.pl/
Szczegóły:
Wszystkie miejsca są już zajęte, ale ja chcę zrezygnować, ponieważ nie jestem w stanie pogodzić tego z pracą i studiami. Zapłaciłam bezmyślnie za 3 miesiące i muszę znaleźć kogoś na moje miejsce. Zajęcia zaczęły się 1 września, ale ja sama zaczęłam w październiku- to nie ma znaczenia, każdy kto jest po raz pierwszy zaczyna od 0 i nie ma zaległości. Jedynie należy zamiast raz w tygodniu przejść się 2 razy w tygodniu, aby ,,odrobić" wrzesień i kawałek października za który płacisz. Płacisz za trymestr (720zł),ale można płacić w ratach. Zajęcia są bardzo fajne, można się wiele nauczyć!
Zainteresowanych proszę o pisanie na priv -
.:::Gocha::.
Wykonam wizualizacje do projektów na zaliczenie i nie tylko.
Programy ArchiCad i Artlantis. Nie drogo.
pytania proszę kierować pod pracaarchit@gmail.com -
zbier@j
-
madz!a
Wykonam projekty na zaliczenie i nie tylko.
Program ArchiCad. Możliwe wizualizacje (Artlantis).
Nie drogo.
kontakt:
mp.projekt.mp@gmail.com
- Przeglądaj grona w kategorii Nauka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne