-
kot
a coś kolega na poczatku pytal o linki...; chyba jednak nie dla wszystkich wydaje sie ten adres taki oczywisty heh;) wiec na nic nie namawiając pisze:
http://www.labirynt.pl
I nic a nic sie nie przejmować matmą i fizyką. Matematyka jest tylko na pierwszym roku i z tego co zauważyłam to wszyscy ją totalnie zlewają...ja też:D A mechanike i konstrukcje trzeba po prostu przełknąć i jakoś to będzie.
Poza tym nigdy nie wierzyłam w rysunek w jakichkolwiek plastycznych liceach, czy klasach o tym profilu.
To mniej wiecej tak jak moja klasa z rozszerzonym j.angielskim gdzie uczyła przekwalifikowana rusycystka... hehe
Zapisz się na kurs:) -
kot
-
sys idzik
hej jestem w 3kl czyli w tym roku maturka i od dawna marze o architektorze wnetrz jestem an profilu plastycznym ale boje sie ze nie poradze sobie na polibudzie bialostockiej z matma i fiza bo podobno jest trudno na ten kierunek sie dostac i utrzymac.a co wogle mam zdac zeby sie tam dostac bo planuje polski matma angielski i dodatkowo wziac historie no i moze geografie pomozcie -
Rozumiem przdmiot matematyka, ale jakie "fizyczne" przedmioty masz na kierunku: architektura wnętrz?
-
-
sys idzik
bo nie ktorzy mowia ze na polbudzie jest ciesko z matma fiza a szczegolnie z mechanika a slyszalam ze na ASP nie ma wogle tych przedmiotow i z tego wzgledu tam latwiej,chce w koncu do wiedziec co mam zdawac jaki przedmiot dodatkowy aby na ten kierunek sie dostac ????