-
Szymon Piotr de Patas Cereza
No powiedzcie mi do cholery, czemu na kazdym Wydzial Architektury w Polsce wszyscy wygladaja jakby wlasnie wrocili z pogrzebu przyjaciol. A moze umieralnosc architektow jest wysoka? -
Anonim
-
maczQa
-
BarBarka
co za bzdura??!!
przeciez architekci nosza różowe sweterki
z P.Łukasikiem na czele. -
-
Anonim
Niekoniecznie różowe , ale z reguły na wydziale jest dośc kolorowo.
Pomijając jakiś zboczeńców , czy innych konstruktorów ,to studenci poustawiani obok siebie mogliby stworzyc na wielkanoc wielką pisankę... -
mgws
dzis odwiedzilam wapw i prawie wszystcy mieli BLUE dzinsy. generalnie dominowal model 'jestem skejtem, jestem fajny, mam fajne buty ziooom, mam tube i studiuje architekture'
czarnych nie widzialam, moze to sie dzieje po dyplomie?
czerń wyszczupla. moze kiedy CAD indukuje brzuszek, wtedy czerni ou jes?
a moze to przez to CADowe tlo? chyba kolor mozna zmieniac, ale chyba raz w zyciu widzialam szare u kogos -
Anonim
Ja myśle , że to po prostu czarne myśli studentów na temat planowanych zmian w programie studiów... -
Anonim
prowadzący zajęcia z projektowania architektonicznego na wydziale Tampere University of Technology (Finlandia) noszą się wyłącznie na czarno :> -
Grono.Net
architektura to bardzo niezdrowy zawood. ciagle cos sie wali, ciagle cos trzeba poprawiac, ciagle robole cos spieprza... strasznie duza odpowiedzialnosc, ciagly stres. architekci srednio przechodza pierwszy zawal w wieku 40 lat, to najgorsza statystyka zawodowa w polsce. duzo wczesnie umiera. wystarczy spojrzec na ciagle ustawiane klepsydry i kwiaty przy wejsciu na wydzial. duzo tez jest tablic pamiatkowych. a jesli o mnie chodzi to Johnny Cash - Man In Black wszystko wyjasnia:P -
Anonim
-
majeństwo
aja zawsze kolorowo! i mam nadzieje ze tak i zostanie nawet jak zawod juz otrzymam:]oby!tak weselej zycie plynie:> -
mgws
glownie gina w wypadkach, kiedy pedza z planszami na oddanie
a moze im zimno? a czarny stroj sciaga te, promienie i architekt jest nagrzany? -
Anonim
mamy w tampere grubasa od projektowania, ale jemu nawet ta czern nie pomaga.lahdelma tez na czarno i tez go nie wyszczupla.moze chca wygladac grozniej? albo wzbudzac szacunek jak ksieza? -
Ja od dawna mam teorię, że ubieranie się na czarno pozwala ukryć brak umiejętności dobierania kolorów. Sam się ubieram na czarno właśnie z tego powodu.
-
Zgadzam sie.
Poza tym jest to tez proba wzbudzenia postrachu przez nawiazanie do innego zawodu ktorego czlonkowie nosza sie na czarno i mowia ludziom co maja myslec. -
Anonim
a mi sie wydaje, ze architekci maja juz tak male powazanie wsrod konstruktorow i innych powaznych konsultantow, ze tylko kiedy ubiora sie na czarno, inzynierowie w krawatach nie sa zdegustowani. moj piercing przechodzil ledwie bez komentarza, ale widac bylo ze ciagle wisi w powietrzu jedna niewyjasniona sprawa. -
Anonim
ps.kolory dobieram zajebiscie, testy wojskowe z cyframi w kropki przeszedlem spiewajaco. -
mgws
"Ja od dawna mam teorię, że ubieranie się na czarno pozwala ukryć brak umiejętności dobierania kolorów. Sam się ubieram na czarno właśnie z tego powodu"
no to faktycznie masz problem z tymi kolorami >> bo chyba w zyciu nie widzialam cie ubranego na czarno
:))) -
Majewski
A ja myśle że kazdy chce inaczej wyglądać; P..
A akurat czy to na czarno czy na skejta to zalezy od wieku...
A ten rozowy swter przema... zajebioza te zchce miec taki :P -
Mam w podobnym kolorze koszule. Troche ciemniejsza. Jestem z niej dumny!