architektura [3273]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Panna eM..

Siemka :) nie wiem czy jest już tutaj taki wątek.. ale chciałam się zapytać czy znacie lub wiecie, gdzie znaleźć w necie pytania z tegorocznego egzaminu na architekturę w Wawie i Białymstoku?
  • Z 'art

wątpie czy takowe pytania udostępniają w necie "zaraz" po egzaminie; może jakieś przecieki były :)
  • K!

Z tego co wiem to na egazminie w warszawie tematem z wyobraźni był pałac królowej śniegu or something like that
  • Anonim

Wnętrze pałacu. Na podstawie tekstu Andersena.
    I wieżowiec z segmentów.
  • kasia

a na modelu tzreba było wymyśleć cos w rodzaju symbolu nowoczesnej architektury. miał to być gadżet dodawany do pisma-miało być składane, i po rozłozeniu musiał sie zmieścić w kopercie- bo miał to być gadżet dodawany do pisma. 2 róznokolorowe brystole, klej, nozyk. chyba tyle :)
  • SZKOŁA RYSUNKU BAUAGAN MIEJSKI

A czy sa na architektórze warszawskiej jakieś konsultacje jeśli chodzi o rysunek?
  • Ninka

wszystkie pytania, i treści zadań są na stronie politechniki zarówno z zeszłego roku jak i kilku ostatnich lat...
    http://www.arch.pw.edu.pl/kandydaci...
  • ...::Roxi::...

A ja mam pytanie co do dat egzaminów wstępnych. Chciałabym próbować w kilku miastach, ale nie wszystkie politechniki umieściły jeszcze na swoich stronach terminy, albo mi coś umknęło. Jak na razie wiem tylko kiedy są na politechnice w Warszawie, Gdańsku i Białymstoku. A chciałabym się dowiedzieć kiedy są w Lublinie, Łodzi i Krakowie. Wiecie coś na ten temat?
  • paulina

ooo a kiedy są w Gdańsku?:)

>paulina napisała:
    >ooo a kiedy są w Gdańsku?:)

W dniach 12-14.06

http://www.rekrutacja.pg.gda.pl/?do...

O Łodzi już się dowiedziałam, ale jeszcze nie wiem kiedy jest egzamin w Lublinie i Krakowie.
  • zbier@j

Warszawa: 14 czerwca (egzamin z rysunku) i 21 czerwca (model)
    Wrocław: 25-go czerwca
    Poznań: 7-8 lipca

Kraków ma 12-13.06, to więc i tak odpada, jeśli się chce być na egzaminie w Warszawie. W Łodzi jest dosyć późno, bo 18.07.
  • zbier@j

Mateusz był w ten weekend w Krakowie, mówił, że mają tam 14-go egzamin :/. Dziwne rzeczy się rozchodzą po Labie; ). Jeśli chce się być 13-go w Krakowie, a 14-go w Warszawie, to nie widzę problemu :)
  • zbier@j

Gliwice 10.06. :)

http://www.pk.edu.pl/rekrutacja/ind...
    Tutaj są informacje a o terminie egzaminu w Krakowie.

Zawsze pozostaje jeszcze alternatywa w Białymstoku, tam egzamin jest 23.06.
  • zbier@j

Ty myśl o naszym Wydziale; )

WAPW to jest marzenie numer jeden :D
  • Anonim

10,11.06 gliwic
    12,13.06 kraków
    15.06 warszawa
    tak dla ścisłości
  • paulina

ojj warszawa chyba 14:)
| |

TO FORUM MA JUZ 3 LATA... TYM KTORZY SA OD POCZATKU DO TERAZ SERDECZNIE DZIEKUJEMY ZA WKLAD JAKI WN...

Fotki