Architektura Wnętrz [1740]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Adrian

Szukam kogoś kto zaprojektuje mi dwa mieszkania w Warszawie:)

Od razu zaznaczam, że nie musi to być osoba z 10letnim doświadczeniem;)
    Liczy się pasja i umiejętność odnalezienia się we wnętrzu mieszkania w stuletniej kamienicy (drugie mieszkanie ciut młodsze, 1938 r.;).

Bardzo proszę o portfolio.
    Jestem zainteresowany stylowym wnętrzem, z dodatkiem
    nowoczesności. Nie chcę mieć muzeum w mieszkaniu:)

PS: od wyników pierwszego remontu uzależniam dalszą współpracę

gg 2772915, mail patrios@wp.pl
  • Ola

Zlecę projekt 100 m2 mieszkania w Warszawie.
    Chętnych do współpracy studentów proszę o kontakt:
    aleksandra.berbec(at)gmail.com
  • Ivaart

szukam studentow, 2, 3 lub 4 roku architektury wnetrz do wykonywania samodzielnych projektow wnetrzarskich, wizualizacji, rysunkow technicznych etc.
    chetnych zapraszam na maila rozbi_iwa@wp.pl lub tel. 663126006

Pozdr
    Ivaart
  • KD™

czesc,

Własnie sie zabieram do etapowego remontu mojego mieszkanka 42m i szukam pomocy ale bardziej porad niż całości. Lubię wnętrza i lubię się bawić dekorowaniem ich ale obecnie praca i moje dziecko niestety nie dają mi zbytnej możliwości.
    Dlatego najchetniej poszukuję kogoś np. kreatywnego studenta, ktory pomoze mi za nie duże pieniądze odświeżyć głównie salon połączony z kuchnią (nie zmianiam nic w niej) oraz udzieli cennych wskazowek dotyczacych aranzacji. chetnych prosze o zgloszenie na priv.

Zależy mi na propozycji/poradzie a nie wykonaniu.
  • Lisena

Sprzedam: Impresjonizm w muzyce i sztuce CD-ROM nowy

Jak w tytule, mam do sprzedania Impresjonizm w muzyce i sztuce na nośniku CD. Produkt jest nowy, fabrycznie zapakowany i ofoliowany. Link do Allegro: http://allegro.pl/impresjonizm-w-mu... Zapraszam :) Pozdrawiam serdecznie
  • Anonim

ART&DECOR Placówka Oświatowa poszukuje osoby do prowadzenia zajęć z rysunku wykreślnego na weekendowych kursach projektowania wnętrz*
    Wymagania:
    - ukończone minimum trzy lata architektury, lub architektury i urbanistyki;
    - dyspozycyjność, otwartość, punktualność;
    - mile widziane doświadczenie w prowadzeniu zajęć.
    *zajęcia na kursach od połowy września do połowy lipca.

PRACA W WARSZAWIE

CV oraz list motywacyjny prosimy przesyłać na e-mail:
    e.majewska@artdecor.waw.pl
  • Anonim

LEKCJE RYSUNKU przygotowujące do egzaminów min na architekture,wzornictwo przemysłowe dla spóźnialskich w DOMINIE ! Warszawa
    http://www.domin.pl/

Szczegóły:

Wszystkie miejsca są już zajęte, ale ja chcę zrezygnować, ponieważ nie jestem w stanie pogodzić tego z pracą i studiami. Zapłaciłam bezmyślnie za 3 miesiące i muszę znaleźć kogoś na moje miejsce. Zajęcia zaczęły się 1 września, ale ja sama zaczęłam w październiku- to nie ma znaczenia, każdy kto jest po raz pierwszy zaczyna od 0 i nie ma zaległości. Jedynie należy zamiast raz w tygodniu przejść się 2 razy w tygodniu, aby ,,odrobić" wrzesień i kawałek października za który płacisz. Płacisz za trymestr (720zł),ale można płacić w ratach. Zajęcia są bardzo fajne, można się wiele nauczyć!

Zainteresowanych proszę o pisanie na priv
  • madz!a

Wykonam na zaliczenie projekty i nie tylko
    program ArchiCAd. Mozliwe wizualizacje (Artlantis)
    Tanio.

kontakt:
    mp.projekt.mp@gmail.com
| |

projekty wnętrz . aranżacje wnętrz .. SZTUKA Tematy podchodzące pod wątki podpięte - a umies...

Fotki

Miejsca grona (0)